Aktuelt

Nå er våronna i gang i kommunen vår, og med det følger også lukten av husdyrgjødsel. Dette kan være ubehagelig, men husdyrgjødsel har både funksjon som gjødsling og jordforbedring. Spredning av husdyrgjødsel er en del av våronna og dermed svært viktig for matproduksjonen.

For å redusere belastningen på ledningen i Vandugveien, er pumpehastigheten ved Riiser pumpestasjon satt ned.

Det var stor jubel da H.K.H. Kronprins Haakon åpnet Parklokalet. Vi takker for besøket og for åpningen! Se bildegalleri i saken.

Se sendingen fra Hærland kirke der Kåre Rune Hauge, prost i Østre Borgesyssel prosti, samtaler med Kathrine Hestø Hansen, varaordfører i Indre Østfold kommune.

Ordfører Saxe Frøshaug og varaordfører Kathrine Hestø Hansen har bedt om et snarlig møte med samferdselsminister Knut Arild Hareide og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland.