Aktuelt

Rundt 35 nettbrett er nå delt ut til avdelinger ved alle våre sykehjem. Beboere får mulighet til å se og snakke med sine nære i en tid hvor sosial omgang er begrenset.

Indre Østfold kommune har gjennomført arbeidet med første del av skolebehovsplanen, som er en faktadel. Faktadelen danner grunnlag for neste fase, hvor det vil komme anbefalinger om skolestruktur og investeringer i skolebygg i Indre Østfold i neste tiårsperiode.

For å markere at det 8. mai er 75 år siden freden kom til Norge, inviterer vi til digital sending med tre foredrag fra Kammersalen i Askim.

Dokumentet ble vedtatt i kommunestyret 9. desember 2020.

I tiden fra og med 1. april til og med 20. august er det generell båndtvang her i landet. Det betyr at du skal holde hunden i bånd når du er på tur, enten det er i byen eller i skog og mark.

Indre Østfold kommune overtar 55 millioner kroner av sideveismidlene.

Kommunestyret vedtok 22. april «Målsetting for hjortevilt», med retningslinjer og minstearealer for Indre Østfold kommune

Du kan nå se status på ulike prosjekter og saker som gjelder vann og avløp.

Indre Østfold kommune ønsker å bidra til en positiv og bærekraftig samfunnsutvikling gjennom sine anskaffelser, noe som samtidig kan bidra til vekst og verdiskaping i lokalt og regionalt næringsliv.

Foreløpig driftsresultatet for de 5 gamle kommunene som fra nyttår inngår i Indre Østfold kommune er nå klart.