Aktuelt

Ordfører Saxe Frøshaug og varaordfører Kathrine Hestø Hansen har bedt om et snarlig møte med samferdselsminister Knut Arild Hareide og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland.

Her har vi samlet litt informasjon til deg om selvkost og kommunale avgifter. I tillegg kan du lese om vannmålere og vi har en god nyhet til deg som er hytteeier.

I forbindelse med koronasituasjonen, er det opprettet en rekke støtteordninger for næringsliv og bedrifter.

I forbindelse med legging av nytt friidrettsdekke/løpedekke på Trøgstad stadion, vil hele anleggsområdet være en karantenesone mens arbeidere er i karantene på plassen.

Alle innbyggertorgene er tilgjengelige for utlevering av vannmålere til entreprenører eller rørleggere. Se åpningstider under for de ulike innbyggertorgene.

Torsdag markerte kommunestyret den gjeve prisen som Bamsrudlåven gårdsis mottok fra Det Norske Måltid.

Det foregår mye flott kultur i kommunen vår. Men hva skjer hvor og når?