Fra 6. juni er det lørdagsåpent på Stegen gjenvinningsstasjon.

Dette berører ikke alle, men noen kan oppleve at de må opprette seg som ny bruker.

Tre områder med graver fra jernalderen har den siste tiden blitt skjøttet og skiltet. Det er også satt opp informasjonsskilt ved Trømborg kirke og Edwin Ruuds omsorgssenter

Unionsleden er en skiltet sykkelrute mellom Moss og Karlstad, basert på unionshistorien 1814-1905. Unionsleden kan tilby gode sykkeltraseer i hele Indre Østfold, med muligheter for fine natur- og kulturopplevelser underveis. Planlegg Unionsleden-turen med en overnatting eller som dagstur, alt etter hva du ønsker å få ut av turen.

Fredag 29. mai ble overtakelsen av lokalene markert i nydelig sommervær i sansehagen på Edwin Ruuds omsorgssenter.

I forbindelse med legging av nytt friidrettsdekke/løpedekke på Trøgstad stadion, vil hele anleggsområdet være en karantenesone mens arbeidere er i karantene på plassen.

Politikerne vedtok i april, på grunn av koronasituasjonen, å bevilge en million kroner til ferieopplevelser for barn og unge i 2020. I tillegg til dette har kommunen og frivilligheten nå mottatt over 1,7 millioner kroner gjennom tilskuddsordningen «Nasjonal tilskuddsordning for å inkludere barn og unge 2020». Dette er midler som vil bidra til mye aktivitet, og som vil gjøre en stor forskjell for mange barn og unge i vår kommune.

Med bakgrunn i smitteveilederen fra Helsedirektoratet som kom 27. mai, og vurderinger fra helsesjef og smittevernoverlege, har Indre Østfold kommune endret retningslinjene for besøk på sykehjem og aldershjem.

I samarbeid med Skogselskapet i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold har Indre Østfold kommune søkt om midler og tilbyr tre ungdommer fra kommunen sommerjobb.