Aktuelt

Hjelp oss å jakte på fremmede uønskede planter i kommunen vår: Ikke kast hageplanter i naturen og plukk, slå eller luk bort uønskede planter før de tar overhånd.

I Indre Østfold kommune har alle gravide mulighet til å gå til oppfølging hos jordmor i svangerskapet.

Vi tar rutinemessig prøver av badevannskvaliteten i kommunen. Prøvene blir tatt en gang i måneden.

Friluft og bymiljø har satt ut sperrebånd flere steder ved Lundebyvannet.

De har fått tilskudd fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) til et prosjekt som skal gi flyktningene en god start i kommunen.

Kommunestyret har i dag, 12. juli 2022, innstilt Trude Andresen (53) som ny kommunedirektør i Indre Østfold kommune fra 1. november 2022. Andresen kommer fra stillingen som kommunedirektør i Øvre Eiker kommune.

I løpet av de fire første månedene i år har våre innbyggertorg og bibliotek (IB) hatt nesten 77 000 besøkende.

Da krigen i Ukraina startet gjorde Nordea Liv et utradisjonelt valg. Det kan endre hvordan det offentlige og næringslivet samarbeider.

Forarbeider i forbindelse med asfaltering av Totorpveien forventes å starte opp i uke 28. Det vil være begrenset fremkommelighet i perioden, og det anbefales å kjøre via Sopelimkroken. Berørte adresser for anleggsområde er fra Totorpveien 31 til Totorpveien 141-145.

Indre Østfold legevakt ønsker deg en trygg og god sommer.