Aktuelt

Oppstart anleggsarbeider byggetrinn 1 Mysen torg starter i uke 21. Utførende entreprenør er Leif Grimsrud AS, avdeling Spydeberg.

Indre Østfold kommune har vedtatt at det skal settes ut containere for grovavfall i en kort periode. Tilbudet gjelder for hytteabonnenter utover ordinær hytterenovasjon.

Kommunalområdet Helse og velferd ved koordinering og inntak går over til digital utsendelse av vedtaksbrev fra 18. mai 2020.

Helgen 8.-10. mai åpner Festiviteten kino sine dører igjen, og legger ut tre forestillinger for salg.

Ordfører Saxe Frøshaug og Otter Brødholt i Tomter eiendomsselskap skrev onsdag 6. mai under på avtalen om bygging av nytt innbyggertorg og bibliotek på Tomter.

Regjeringen bestemte torsdag 7. mai at alle landets grunnskoler skulle åpne opp igjen i løpet av uke 20, det vil si mellom 11. mai og 15. mai.

For å markere at det 8. mai er 75 år siden freden kom til Norge, inviterer vi til digital sending med tre foredrag fra Kammersalen i Askim.

Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek er først ut med å åpne dørene for Indre Østfolds innbyggere. Onsdag 13. mai fra kl. 12.00-19.00 blir det igjen mulig å låne bøker, få veiledning og andre enkle tjenester.