Elever som skal begynne i 1. klasse til høsten, er nå tildelt skoleplasser.

Vi åpner for påmeldinger 1. april.

Fristen for å søke er 1. mai 2021.

Kartverket Oslo og Viken vil sammen med kommunene og andre samarbeidsparter utføre kartlegging i følgende kommuner i 2021:

Virksomheter i kommunene Indre Østfold, Skiptvet og Marker som ønsker å selge fyrverkeri i tiden 27.-31. desember 2021, må sende inn fullstendig søknad til brannsjefen innen 1. mai 2021.

Kommunale avgifter for 1. termin (januar, februar og mars) og avregning vann og avløp for 2020 sendes ut i uke 14. Betalingsfristen er 30. april 2021.

I disse dager skulle musikalen "Grease" rocket Festiviteten. Tiltaksnivået i Viken satte derimot som kjent en stopper for det, og forestillingene ble avlyst. Men nå kan vi meddele en sjelden glad-nyhet:

Forestillingen vil bli satt opp igjen 12.-14. august.

Mandag 22. mars markeres FNs Verdens vanndag over hele verden. Tema for 2021 er verdsetting av vann.