Tuberculosis control in Indre Østfold Municipality.

Sikre deg årets julegave til hele familien! 50-åras rock’n’roll-musikal «GREASE» er tilbake, og spilles i full sceneversjon på Festiviteten i Mysen.

Søknadsfristen er 4. desember 2020.

Frist for merknader: 16. desember 2020.

Indre Østfold kommune ønsker alle våre unge og studenter hjertelig velkommen hjem til jul etter et krevende og annerledes studiesemester. Siden mye av undervisning og eksamener nå avholdes elektronisk, forventer vi at mange av «våre» studenter vender hjemover de neste ukene.

FN har utpekt 19. november som verdens toalettdag. Her gir vi deg oversikt over hva som skal og hva som ikke skal i do.

Vi har i samarbeid med fellesutvalget for bondelagene i Indre Østfold et mål om økt fokus på gode smaksopplevelser som finnes hos lokale matprodusenter i Indre Østfold.

På grunn smittesituasjonen i Askim, avlyser vi foreløpig alle innendørs og utendørs aktiviteter i kommunale bygg og idrettsanlegg i Askim fra og med i dag, fredag 20. november og til og med søndag 29. november. I tillegg stenger vi alle kommunale idretts- og aktivitetsbygg og idrettsplasser i Askim i samme tidsrom.