Viktig informasjon om koronavirus

Aktuelt

Indre Østfold kommune har trolig gjennom rammeavtaleleverandører sikret beredskap av smittevernutstyr. Men med utgangspunkt i usikre tider, ønsker allikevel kommunen å høre fra bedrifter og andre aktører.

Har du fått vann-regning for flere kvadratmeter hus, eller flere boenheter du mener du har?

For de aller fleste husstander vil det lønne seg å montere vannmåler. Bruk av vannmåler er vanlig i store deler av Indre Østfold, men i Askim er det mange boliger uten vannmåler.

Er du bonde, eier av landbrukseiendom, skogeier, jeger og/eller interessert i informasjon om landbruk, natur og utmark?

Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap ber alle om å droppe bålet, siden de frykter for stort arbeidspress som følge av koronaviruset.

Korona-situasjonen har satt samfunnet og kulturlivet, slik vi kjenner det, på vent.

I tiden fra og med 1. april til og med 20. august er det generell båndtvang her i landet. Det betyr at du skal holde hunden i bånd når du er på tur, enten det er i byen eller i skog og mark.