Aktuelt

Østfold kollektivtrafikk, som er ansvarlig for skoleskyss i Indre Østfold kommune, er tatt ut i streik fra og med søndag.

Indre Østfold kommunes anskaffelsesstrategi ble vedtatt av kommunestyret i juni 2020.

Skolebehovsplanen del 2 er lagt ut på høring. Høringsperioden strekker seg fra 18. september til 30. oktober.

Kommunens ungdomskulturhus åpnes nå opp for drift. Dette gjelder Huset i Spydeberg, TimeOut Askim, UKH Mysen og Mekkegarasjen i Askim.

Vi har siden torsdag 3. september lagt ned et stort arbeid med å teste, feilsøke og rette feil med trygghetsalarmer etter at utstyret ved mottaket i Askim er byttet ut. Arbeidet fortsetter i helgen og neste uke.

Indre Østfold regionråd, ordførerne i Marker, Skiptvet, Rakkestad og Indre Østfold har i dag sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om statlige kompensasjonsordninger ved lokale smitteutbrudd.

Dette er et kurs hvor du lærer metoder og teknikker for å mestre belastninger knyttet til både helse, arbeids- og privatliv. Eksempler på belastninger kan være tidspress, familiekonflikter, økonomiske bekymringer, sykdom/helseproblemer. Hensikten med kurset er økt mestring!

Indre Østfold kulturutvikling ønsker å invitere innbyggerne i kommunens innbyggere til å bli med i konkurranse om å lage en helt ny julesang fra Indre Østfold.

Du som ikke har vannmåler, har fått tilsendt brev fra kommunen datert 11. september 2020.