Sak: Kommunens tiltak for å møte situasjonen vi nå står overfor.

Tid og sted: Kommunestyresalen, Indre Østfold rådhus onsdag 1. april kl. 10.00.

Sommerlaben arrangeres over fem dager i sommerferien og passer perfekt for barn som skal opp i 5.–7. klasse til høsten.

For å redusere belastningen på ledningen i Vandugveien, er pumpehastigheten ved Riiser pumpestasjon satt ned.

Via kommunens innsynsløsning kan du enkelt søke om betalingsutsettelse og dele opp fakturaen over flere avbetalinger.

Tirsdag 17. mars kom endelig avklaringen vi har ventet på. Foreldre slipper å betale for barnehage og SFO så lenge tilbudet er stengt på grunn av koronautbruddet. Det gjelder både de kommunale og private barnehagene.

Er du abonnent hos Hobøl Vannverk og skal registrere din vannmåleravlesning, så gjøres det via hjemmesiden til Hobøl Vannverk.

Vi har gjennom mange år utviklet et omfattende interkommunalt samarbeid i Indre Østfold. Etablering av Indre Østfold kommune har gitt rom for å løse oppgavene i den ordinære kommunale driften, og i tillegg tilby tjenester til andre kommuner.

Er du gravid og venter i spenning? Eller har du nylig født og har litt energi til overs? Kanskje du rett og slett trenger å fylle på litt?

Enhet Rehabilitering, læring og friskliv søker frivillige instruktører til helsefremmende og forebyggende treningsgrupper for seniorer.

Vi arbeider i disse dager med å fylle over rør som ligger i Hyllibekken.