Aktuelt

I forbindelse med koronasituasjonen, er det opprettet en rekke støtteordninger for næringsliv og bedrifter.

Landbruket i Indre Østfold kommune kan levere sortert landbruksplast onsdag 10. og torsdag 11. juni.

I forbindelse med legging av nytt friidrettsdekke/løpedekke på Trøgstad stadion, vil hele anleggsområdet være en karantenesone mens arbeidere er i karantene på plassen.

Indre Østfold kommune har behov for å rekruttere personer med relevant kompetanse innen helse og omsorg. Vi ønsker å rekruttere deg som kan bistå kommunen med å støtte opp om kritiske funksjoner i kommunens tjenesteleveranse, i tilfelle koronasituasjonen skulle tilspisse seg ytterligere.

Alle innbyggertorgene er tilgjengelige for utlevering av vannmålere til entreprenører eller rørleggere. Se åpningstider under for de ulike innbyggertorgene.

Torsdag markerte kommunestyret den gjeve prisen som Bamsrudlåven gårdsis mottok fra Det Norske Måltid.

Det foregår mye flott kultur i kommunen vår. Men hva skjer hvor og når?

I løpet av den kommende uken vil du som innbygger i kommunen vår få magasinet På kornet i din postkasse.

Sak: Kommunens tiltak for å møte situasjonen vi nå står overfor.

Tid og sted: Kommunestyresalen, Indre Østfold rådhus onsdag 1. april kl. 10.00.