Aktuelt

Nå er våronna i gang i kommunen vår, og med det følger også lukten av husdyrgjødsel. Dette kan være ubehagelig, men husdyrgjødsel har både funksjon som gjødsling og jordforbedring. Spredning av husdyrgjødsel er en del av våronna og dermed svært viktig for matproduksjonen.

Ordfører Saxe Frøshaug og varaordfører Kathrine Hestø Hansen har bedt om et snarlig møte med samferdselsminister Knut Arild Hareide og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland.

Her har vi samlet litt informasjon til deg om selvkost og kommunale avgifter. I tillegg kan du lese om vannmålere og vi har en god nyhet til deg som er hytteeier.

I forbindelse med koronasituasjonen, er det opprettet en rekke støtteordninger for næringsliv og bedrifter.

I forbindelse med legging av nytt friidrettsdekke/løpedekke på Trøgstad stadion, vil hele anleggsområdet være en karantenesone mens arbeidere er i karantene på plassen.

Indre Østfold kommune har behov for å rekruttere personer med relevant kompetanse innen helse og omsorg. Vi ønsker å rekruttere deg som kan bistå kommunen med å støtte opp om kritiske funksjoner i kommunens tjenesteleveranse, i tilfelle koronasituasjonen skulle tilspisse seg ytterligere.

Alle innbyggertorgene er tilgjengelige for utlevering av vannmålere til entreprenører eller rørleggere. Se åpningstider under for de ulike innbyggertorgene.

Torsdag markerte kommunestyret den gjeve prisen som Bamsrudlåven gårdsis mottok fra Det Norske Måltid.

Det foregår mye flott kultur i kommunen vår. Men hva skjer hvor og når?