Juryens begrunnelse
Norsk Urkorn benytter egenprodusert økologisk korn av gamle sorter hvor emmer, spelt og landhvete er viktigste råvarene. Kontinuerlig utvikling har utvidet porteføljen med granola, muslibar boller, kaker samt flere typer brød. I tillegg til egne produkter selges også lokalproduserte varer fra andre produsenter, både i gårdsbutikken og nettbutikken. Dette har gitt økt omsetning og solid resultat, og nye investeringer er gjennomført i takt med økt inntjening. Norsk Urkorn AS viser en tydelig sosial profil, blant annet gjennom å sysselsette en flyktning.
Indre Østfold kommune ønsker lykke til med håp om en nominasjon til den nasjonale bedriftsutviklingsprisen som deles ut under Grüne Woche i Berlin i januar 2025.

Ordfører Saxe Frøshaug delte ut blomster og en hilsen til vinnerne fra Norsk Urkorn AS.
Les mer om Norsk Urkorn på Smaken av Indre
Norsk Urkorn har egen side på Smaken av Indre, her kan du lese mer om dem