Aktuelt

Foreløpig driftsresultatet for de 5 gamle kommunene som fra nyttår inngår i Indre Østfold kommune er nå klart.

Enhet Rehabilitering, læring og friskliv søker frivillige instruktører til helsefremmende og forebyggende treningsgrupper for seniorer.

Vi arbeider i disse dager med å fylle over rør som ligger i Hyllibekken.

Høringsperioden er nå avsluttet.

Indre Østfold kommune har stedvis store utfordringer med kanadagås på både badestrender og andre grøntarealer, og i landbruket. Utfordringene er i hovedsak før ordinær jakttidsstart (10. august), og kommunen har derfor søkt om 15 dagers tidligere jaktstart.

Indre Østfold kommune overtar 55 millioner kroner av sideveismidlene.

Med bakgrunn i koronasituasjonen, har vi et redusert innhold i svangerskapskontroller og helsestasjonsprogrammet i Indre Østfold kommune. Vi har i tillegg redusert bemanning, slik at vi kun har åpent på helsestasjonene i Askim og Mysen.

Indre Østfold kommune har hatt samarbeid med Indre Østfold kommunale FAU om hvordan foreldre bør følge med på barnas bruk av sosiale medier. Dette alltid viktig, men spesielt viktig nå i disse dager hvor skolehverdagen skjer digitalt. Ta en titt på denne fine og lærerike filmen som er laget av elever. Takk for at dere snakker til oss alle, elever som foresatte.

Ordfører Saxe Frøshaug og rådmann Georg Smedhus ønsker velkommen til Indre Østfold kommune

Her er en kort veiledning til deg om hvordan du tømmer data i appen, slik at den fungerer slik den skal.