Viktig informasjon om koronavirus

Aktuelt

Det har vært mye engasjement i Spydeberg rundt midlertidig løsning og plassering av biblioteket.

Dette nummeret kan brukes hvis du lurer på om du bør testes for koronavirus, eller har andre aktuelle spørsmål om koroanviruset.

Seksjon for Stedsutvikling og frivillighet ønsker å arrangere Kulturminnedagene i Indre Østfold kommune for første gang, med intensjon om at dette skal bli en tradisjon.

I løpet av våren vil idrettsrådgiverne i Viken fylkeskommune holde kurs for deg som skal søke eller vurderer å søke om spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet. Kursene er gratis.

I disse dager får kommunens kjøretøy nye logoer

Det foregår mye flott kultur i kommunen vår. Men hva skjer hvor og når?

Frist for å søke om sesongleie av lokaler er 15. mai.

Mysen skole er en av ti heldige skoler som er valgt ut av Økologisk Norge til å være med på skolehageprosjektet, i tett samarbeid med Folkenborg museum.

Lørdag 7. mars testet en person positivt på koronavirus. Vedkommende er ikke alvorlig syk, men er i karantene hjemme sammen med ektefelle og barn. Alle familiemedlemmene er testet og ingen av de er smittet. I samråd med Folkehelseinstituttet holdes familien hjemme i karantene i 14 dager.