Aktuelt

Mange tar i dag matproduksjonen for gitt og noe som går av seg selv. Det stemmer ikke. Vi blir alle minnet på at norsk matproduksjon i aller høyeste grad er en samfunnskritisk oppgave.

I tiden fra og med 1. april til og med 20. august er det generell båndtvang her i landet. Det betyr at du skal holde hunden i bånd når du er på tur, enten det er i byen eller i skog og mark.

Her har vi samlet litt informasjon til deg om selvkost og kommunale avgifter. I tillegg kan du lese om vannmålere og vi har en god nyhet til deg som er hytteeier.

Ordfører Saxe Frøshaug og varaordfører Kathrine Hestø Hansen har bedt om et snarlig møte med samferdselsminister Knut Arild Hareide og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland.

Landbruket i Indre Østfold kommune kan levere sortert landbruksplast onsdag 10. og torsdag 11. juni.

I forbindelse med legging av nytt friidrettsdekke/løpedekke på Trøgstad stadion, vil hele anleggsområdet være en karantenesone mens arbeidere er i karantene på plassen.

Indre Østfoldbibliotekene samarbeider med frivilligsentralene om å levere bøker hjem til deg nå mens vi holder stengt. I samråd med kommuneoverlegen har vi utarbeidet rutiner for å utføre dette på en trygg måte.

I forbindelse med koronasituasjonen, er det opprettet en rekke støtteordninger for næringsliv og bedrifter.

Torsdag markerte kommunestyret den gjeve prisen som Bamsrudlåven gårdsis mottok fra Det Norske Måltid.