Aktuelt

Vi begynner byggingen av Nav-huset for Indre Østfold kommune. Det gamle kommunehuset i Spydeberg vil da måtte stenge i byggeperioden. Det vil skje fra 1. april 2020. Det betyr at alle som er i det gamle kommunehuset til Spydeberg kommune må ut av huset.

Kjenner du noen som har et annet morsmål enn norsk? Da kan du tipse dem om denne siden.

Rundt 35 nettbrett er nå delt ut til avdelinger ved alle våre sykehjem. Beboere får mulighet til å se og snakke med sine nære i en tid hvor sosial omgang er begrenset.

For å kunne lage en god kommuneplan, inviterte Indre Østfold kommune næringslivet til workshop i kommunestyresalen i rådhuset 5. mars.

Kommunesammenslåingen fra 1. januar 2020 har ført til noen endringer for deg som som innbygger. Her har vi samlet viktig informasjon i forbindelse med sammenslåingen.

Ordinære åpningstider ved publikumsmottaket på rådhuset i Askim stenger midlertidig for å forebygge og begrense smitten av koronaviruset. NAV Indre Østfold er tilgjengelig på digitale løsninger og på telefon.

Dette nummeret kan brukes hvis du lurer på om du bør testes for koronavirus, eller har andre aktuelle spørsmål om koroanviruset.

Løsningen gir deg oversikt over alle fakturaer som er sendt til deg fra Indre Østfold kommune.