Aktuelt

Smittesituasjonen i Indre Østfold kommune er nå mer alvorlig enn det vi tidligere har sett under koronapandemien. Vi har nå en ukontrollerbar smittesituasjon i kommunen.

Her kan du se pressekonferansen i opptak

Det er sol, sommer og lysten til å henge sammen er stor. Dessverre er det økende smitte rundt oss, og vi trenger nå din hjelp til stoppe utviklingen vi nå står overfor.

Under pressekonferansen i dag, fredag 7. august, ble det kunngjort nye tiltak i forbindelse med koronasituasjonen.

Vi har den siste uken fått fire nye smittetilfeller av covid-19. Vi ser at sommeren og ferietid gjør at flere personer er på reise, og for mange omgås vi flere mennesker enn på lenge.

For å redusere belastningen på ledningen i Vandugveien, er pumpehastigheten ved Riiser pumpestasjon satt ned.

Det er ofte rekkefølgebestemmelser i reguleringsplaner som kommunestyret vedtar.

26. juli er det jaktstart på kanadagås og stripegås.