Indre Østfold kommune

Aktuelt

Aktuelt

Mysen innbyggertorg og bibliotek blir nå et meråpent bibliotek, og vi inviterer til offisiell åpning av tilbudet onsdag 29. mars, kl. 12.00.

Da er du velkommen til kulturmingling i kulturskolens lokaler i Askim torsdag 27. april kl. 18.30.

Sidene som viser oversikten over de politiske møtene kan være utilgjengelig eller ustabil i perioder søndag 26. mars fra kl. 08.00-12.00.

Kommunale avgifter for 1. termin (januar, februar og mars) og avregning vann og avløp for 2022 sendes ut i disse dager. Betalingsfristen er 20. april 2023.

Vi har behov for flere støttekontakter til barn, ungdom og voksne. En støttekontakt er en person som bidrar til en meningsfull fritid for andre.

Årets motto er: Alle kan gjøre litt!

Det blir i dag kjent at vår kommunedirektør Trude Andresen er innstilt til jobben som kommunedirektør i Drammen kommune. Endelig vedtak om ansettelse i Drammen kommune skal opp i kommunestyret i Drammen 28. mars.

Møtet i dag, 13. mars, på Mysen innbyggertorg og bibliotek er avlyst. 

Indre Østfold kommune tilbyr gratis klima- og energirådgivning til deg som er innbygger fram til 31. desember.

Kom med innspill til temaplan "Oppvekst, den viktigste veksten". En god oppvekst er ikke bare viktig her og nå, den påvirker i generasjoner. For å lage en god oppvekstplan trenger vi at du sier din mening innen 22. mars.