Tradisjonsrik konsert 31. desember 2020 - gratis på nett!

Rådmannen legger frem forslag til ny Forskrift om midlertidige tiltak for å begrense lokal smitteoppblomstring. Kommunestyret behandler forskriften i sitt møte onsdag 2. desember.

Meld din interesse innen 31. desember 2020.

Vi er opptatt av å beskytte våre beboere på sykehjem. Fra mandag 30. november kreves det gjennomført koronatest med negativt resultat før pårørende kan besøke beboere på sykehjemmet.

Formannskapet behandlet 20. november rådmannens forslag til årsbudsjett 2021 og økonomiplan 2021-2024. Innstillingen ligger ute til offentlig ettersyn fram til behandling 9. desember 2020.

Vi ønsker alle en riktig god advent med årets julesang fra Indre Østfold.

Skoleinnmelding foretas i perioden februar/mars 2021.

Åtte kandidater, politiske, administrative og faglige ledere i kommunesektoren, er nominert. Leserne til Kommunal rapport kan stemme fram den de mener fortjener å vinne.