Aktuelt

Influensavaksine er nå tilgjengelig hos fastlegen din. Du kan selv gjøre avtale med legekontoret. Vaksinasjonen har en egenandel på 50 kroner.

Ønsker du å prate med den politiske ledelsen i Indre Østfold kommune om noe som opptar deg?

Indre Østfold kommune vedtok i juni en strategi for anskaffelser til kommunen. Et av målene i denne strategien er å jobbe med leverandørutvikling og sette lokale leverandører i stand til å levere tilbud til det offentlige.

Vi tilbyr nå en sikker, digital mulighet for bestilling av koronatest.

TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. I år går TV-aksjonen av stabelen 18. oktober.

Mortenstua skole arrangerte torsdag sponsorløp for elevene sine. Det var stor glede og entusiasme helt fra start.

Fra 1. november 2020 overtar Skatteetaten ansvaret for skatteoppkreveroppgavene som kommunen har i dag.

For å hjelpe bedrifter i en krevende situasjon som følge av koronakrisen, utlyser Viken fylkeskommune en ny runde med ekstraordinær tilskuddsordning for kompetanseheving og bedriftsintern opplæring (KIB-2).

På grunn av smitteutviklingen i Oslo, lokal smitteoppblomstring i vår nabokommune Rakkestad og sentrale myndigheters oppfordring om etablering av lokale forskrifter etter behov, har kommuneoverlegen i Indre Østfold kommune innført restriksjoner i lokal forskrift som gjelder i fra mandag 12. oktober 2020.