Aktuelt

Slik varsling er nyttig for deg fordi vi varsler deg ved hendelser du trenger å vite om.

Her finner du spørsmål og svar i forbindelse med rådmannens forslag til budsjett 2021 og økonomiplan for 2021-2024. Noen av spørsmålene vi har fått inn tar litt tid å svare ut. Vi publiserer de forløpende så snart de er klare.

I forbindelse med den uoversiktlige smittesituasjonen vi nå har, velger vi å stenge alle våre sykehjem for besøkende i en uke fra og med søndag 22. november til og med søndag 29. november.

Vi oppfordrer alle voksne og barn over 12 år til å bruke munnbind under hele handleturen, slik at vi sammen skaper en trygg julehandel.

På grunn smittesituasjonen i Askim, avlyser vi foreløpig alle innendørs og utendørs aktiviteter i kommunale bygg og idrettsanlegg i Askim fra og med i dag, fredag 20. november og til og med søndag 29. november. I tillegg stenger vi alle kommunale idretts- og aktivitetsbygg og idrettsplasser i Askim i samme tidsrom.

Vi har i dag, torsdag 19. november, 14 nye smittetilfeller ti av de er elever ved 9. trinn på Askim ungdomsskole. De fire andre er nærkontakter. Dette er det største antallet smittetilfeller vi har hatt siden 8. august.

Vi har i dag, søndag 15. november, tre nye smittetilfelle i Indre Østfold kommune. Alle tre har foreløpig ukjent smittested. Smittesporing pågår.

Sikre deg årets julegave til hele familien! 50-åras rock’n’roll-musikal «GREASE» er tilbake, og spilles i full sceneversjon på Festiviteten i Mysen.