Aktuelt

Kommunestyret behandler lokal forskrift covid-19 forskrift søndag 9. mai kl. 10.00.

I år som i fjor markerer vi frigjøringsdagen med direktesending på kommunens Facebook-side og hjemmeside, fra kl. 16.00.

Regjeringen informerer om endringer i tiltaksnivåer for kommuner i Viken i en pressemelding i dag, fredag kl. 17.00. Indre Østfold kommune går ut av de regionale tiltakene 10. mai.

Etter 5 års utviklingsarbeid avsluttes det nasjonale prosjektet Innovativ rehabilitering.

Indre Østfold Renovasjon (IØR) har besluttet at frivillige organisasjoner/idrettslag m.m. kan få levere gratis avfall på gjenvinnginsstasjonen i Askim.

Rødt tiltaksnivå opphører i dag, fredag 7. mai, og alle skoler og barnehager er tilbake på gult tiltaksnivå. Vi gjør oppmerksom på at tiltaksnivå på de ulike skolene og barnehagene kan endres på kort varsel på bakgrunn av smittesituasjonen.

Smittesituasjonen i Norge og Indre Østfold er ustabil, og årets russ må belage seg på en russefeiring preget av pandemi og smitteverntiltak.

Indre Østfold er første kommune som sammen med IT-selskapet Atea setter seg et mål om å resirkulere og gjenbruke 100 prosent av sitt elektroniske utstyr.

Det er tid for våropprydding langs veiene, vi håper at du vil bidra.

Smittevern er livsviktig. Det siste året med covid-19 har gjort dette enda tydeligere for oss.