Aktuelt

Nå er det snart på tide å heise flaggene og ta på seg finstasen. La oss feire og ønske hverandre en fantastisk 17. mai i Indre Østfold kommune!

Elevene fikk fremføre stykket sitt med Kringkastingsorkesteret, KORK.

I samarbeid med næringsforeningene i Indre Østfold, Indre Østfold Næringsutvikling, Partnerskapet for Næringsutvikling i Østfold, Film Location Østfold og Viken fylkeskommune inviterer Indre Østfold kommune til næringslivsfrokost onsdag 1. juni kl. 07.00 på Momarken travbane.

Fontenen i badeparken er ute av drift inntil videre på grunn av tekniske problemer.

Er du født i 2000 eller 2001? Nå får du 50 prosent rabatt på tannbehandling og tannhelsetjenester ved de offentlige tannklinikkene i Viken fylkeskommune.

Elevene på Mysen skole og Mortenstua skole fikk en skoledag de sent vil glemme.

20. mai lanserer vi en spørreundersøkelse med mål om å skape et mer aldersvennlig samfunn og god alderdom.

På grunn av en tidligere vannlekkasje på hovedvannledningen i Rådhusgata ved byrommet, har det blitt skader i asfalten, kantsteinen og i en kum på fortauet.

I kommunen jobber det mange mennesker som sørger for at det blir fint der du bor.

Dag Hvaring, sjef for det AdolfsenGroup-initierte selskapet Studio City AS, besøkte kommunestyret i Indre Østfold i ettermiddag og orienterte om planene for filmbyen på Brennemoen øst for Mysen. Det ble en meget god mottakelse, normalt er det gitte regler i et formelt kommunestyre, men denne gangen slapp ordfører Saxe Frøshaug og de 44 andre representantene applausen løs.