Aktuelt

Vi har i dag, torsdag 6. august, fått påvist sju nye smittetilfeller av covid-19 i Indre Østfold kommune.

Det er for tiden et voldsomt trykk på Indre Østfolds koronatelefon.

I denne fasen av pandemien er arbeidet med å stoppe oppblomstringen av smitte noe av det viktigste hver kommune kan gjøre.

Vi har i dag fått påvist syv nye smittetilfeller av covid-19 i Indre Østfold kommune.

Det er nå en ventetid på opptil 1 time og 15 minutter for å komme fram på telefonen.

For å redusere belastningen på ledningen i Vandugveien, er pumpehastigheten ved Riiser pumpestasjon satt ned.

Vi har for tiden stor pågang på korona-telefonen. Vi ber alle om å ha litt ekstra tålmodighet når dere ringer, vi besvarer så fort vi kan.

Som følge av covid-19 pandemien (korona) har sykehjemmet og sykehjemmets kantine vært stengt fra første halvdel av mars 2020. Utlevering av mat har vært løst på forskjellige måter.

Vi har den siste uken fått fire nye smittetilfeller av covid-19. Vi ser at sommeren og ferietid gjør at flere personer er på reise, og for mange omgås vi flere mennesker enn på lenge.

26. juli er det jaktstart på kanadagås og stripegås.