Lytt

Viktig informasjon om koronavirus:

"Smaken av Indre" – smaksopplevelser fra lokale matprodusenter i Indre Østfold

"Smaken av Indre" – smaksopplevelser fra lokale matprodusenter i Indre Østfold

Vi har i samarbeid med fellesutvalget for bondelagene i Indre Østfold et mål om økt fokus på gode smaksopplevelser som finnes hos lokale matprodusenter i Indre Østfold.

Bælgodt AS er et lokalmatutsalg i Spydeberg. Da Tina fra Bælgodt tok kontakt med kommunen med et tilbud om å sette sammen pakker med lokalmat som kan benyttes som gavealternativ til eksempelvis foredragsholdere, jubileum og annet – så vi det som en fin mulighet til å fremme «Smaken av Indre». Indre Østfold kommune og bondelagene i Indre Østfold vil derfor internt i sine organisasjoner gjøre dette kjent som et godt gavealternativ – og satser på at dette fører til at flere får gleden av gode smaksopplevelser fra lokale matprodusenter i Indre Østfold. 

Tina fra Bælgodt - Klikk for stort bildeTina fra Bælgodt i SpydebergI tillegg til å fylle gaveesken med lokalmat fra Indre Østfold, tar Bælgodt AS miljø på alvor og leverer gavene enten i giftfritt papptrau produsert på Grønn emballasje i Askim eller i papirpose. Som Tina selv sier: «Mat er smart».

Vi oppfordrer også andre lokalmatutsalg med lignende alternativ om å ta kontakt, slik at disse også gjøres kjent som mulige innkjøpssteder.

Ta da kontakt med:

Lisbeth Skjeldrum, Indre Østfold kommune, lisbeth.skjeldrum@io.kommune.no eller Thomas Riiser, leder av fellesutvalget for bondelagene i Indre Østfold, Thomas.Andre.Riiser@felleskjopet.no