Nytt, utvidet Flex-tilbud i Askim sentrum

Flex er et aldersvennlig kollektivtilbud hvor passasjerene kan få ekstra hjelp, for eksempel til av- og påstigning og til å bære varer. Flex har ulike tilbud i og utenfor bysentrum. Flex er kort sagt buss på bestilling, og inngår som en del av det ordinære kollektivtilbudet i Østfold.

Nytt tilbud i Askim sentrum

Som en del av et prøveprosjekt endres tilbudet, slik at du kan bestille reiser når du måtte ønske innenfor et bestemt tidsrom på dagen (gjelder kun Flex by Askim sentrum). Du behøver altså ikke bestille reise god tid i forveien, slik det har vært til nå. Samtidig som det åpnes for her-og-nå bestilling, lanseres også en ny app for bestilling, Flex Østfold.

Fleksibelt og kundevennlig

Det har i mange år vært et Flex-tilbud i Askim. Disse tilbudene har kjørt som en ordinær bussrute, men kun på bestilling. Nå slås disse tilbudene sammen, og det opprettes flere Flexmøteplasser. En Flexmøteplass er i prinsippet det samme som en bussholdeplass, men de er mye tettere plassert, og særlig der hvor de eldre ferdes.

I Askim sentrum kan du bestille reise mellom de Flexmøteplassene du ønsker. Flex henter deg altså ikke hjemme. Flex stopper bare ved møteplasser der noen har bestilt henting eller levering. Siden bestillingsfristen reduseres fra en time før ønsket hentetidspunkt til umiddelbar bestilling, blir det mindre behov for å planlegge reisen i god tid i forveien. Dette gjør Flex i Askim sentrum til en av de mest fleksible bestillingstilbudene i Østfold.

Ingen bestillingsfrist, bestill tur når du ønsker i appen Flex Østfold eller på telefon 69 12 54 80, mandag-lørdag mellom kl. 09-14.

Ny Flex-buss

Samtidig som de nye rutene lanseres, settes også en splitter ny buss inn til å betjene tilbudet. Bussen er brukervennlig, slik at det er enkelt å både komme seg på og av bussen.

Hjelp og kontakt

Hvis du er usikker på om du kan bestille Flex, kan du ringe kundesenteret på telefon 69 12 54 80. Du kan også sende e-post til flex.okt@viken.no (ikke bestillinger). Hvis du har enkle spørsmål og trenger raske svar, kan du også sende en melding via Facebook.
Til Facebook

Åpningstider på Flex kundesenter er mandag-fredag kl. 07.00-21.00, lørdag kl. 08.00-16.00 og søndag kl. 13.00-20.00.