Lytt

Viktig informasjon om koronavirus

Aktuelt

Aktuelt

Chat ungdom er et sted hvor du kan snakke om det som er viktig for deg med en fagperson du kan stole på, som ikke kan se hvem du er.

Søndag 5. april besluttet Indre Østfold kommune å pålegge ansatte på samtlige sykehjem å bruke munnbind på jobb. Dette gjøres for å redusere muligheten for at smitte overføres fra ansatte til beboere på sykehjemmet.

Frist for høringsinnspill: 18. mai 2020

Norges idrettsforbund har utarbeidet felles minimumsregler som skal ligge til grunn for alle idrettene i landet. I tillegg har særforbundene lagd egne koronavettregler som sier hvordan den enkelte idrett kan drives, i samsvar med gjeldende regler og helsemyndighetenes råd.

Her finner du åpningstidene til helsestasjonene, ungdomsteamet og innbyggertorget

Vi får mange henvendelser fra både dere støttekontakter og fra personer som har innvilget støttekontakt. Mange spør om det kan gjøres unntak fra regler og om timer kan gjennomføres som vanlig, for eksempel dersom timene benyttes utendørs til å gå en tur.

Faktura er i postgangen i disse dager, med forfall 20. april 2020.

Frivillige organisasjoner kan søke om kultur- og arrangementsstøtte

287 200 arbeidstagere har de siste ukene søkt om dagpenger fra NAV fordi de er blitt permittert eller oppsagt. NAV gjør det mulig for disse å søke om forskudd på dagpenger fra mandag 30. mars. Pengene kan utbetales før påske.