Mandag
|
Middag: Snitzel, champignonsaus, grønnsaker og potetbåter. Dessert: Karamellpudding
|
Tirsdag
|
Middag: Fiskeboller, grønnsaker, hvit saus og potet. Dessert: Bærgelé med vaniljesaus
|
Onsdag
|
Middag: Kålruletter, brun saus, grønnsaker og potet. Dessert: Fromasj
|
Torsdag
|
Middag: Fiskegrateng, råkost, smør og potet. Dessert: Pære med fløtemelk
|
Fredag
|
Middag: Brun lapskaus. Dessert: Sagovelling
|
Lørdag
|
Middag: Dampet laks, agurksalat, hollandaisesaus og potet. Dessert: Pannacotta med bringebærsaus
|
Søndag
|
Middag: Oksestek, fløtesaus, grønnsaker og potet. Dessert: Søndagskake
|