Blomsterenga barnehage og Vollene naturavdeling

Om barnehagen

Antall avdelinger: 7

Eierform: Kommunal

Vi er opptatt av å være en lærende organisasjon, hvor læringssløyfer benyttes i utviklingsarbeidet.

Handlinger og holdninger er jobbet frem i felleskap, i forhold til fokusområdene livsmestring, lek, medvirkning, barnesyn, omsorg, likestilling og likeverd. Disse skal kjennetegne vår profesjonelle praksis og relasjoner.

Barnas nysgjerrighet, uttrykk og inntrykk har stor verdi hos oss og er utgangspunkt for ulike prosjekter.

En av avdelingene våre, naturavdelingen, ligger idyllisk plassert på Vollene gård. Her gis barna en unik mulighet til å følge årstidene og skiftene i naturen på nært hold. Vi har uendelig med plass til lek, læring og frihet her.

Kl. 06.30-17.00

Beliggenhet

Blomsterenga ligger sentralt plassert på Lundfeltet, mens avdeling Vollene ligger ved Vollene gård.