Våre bibliotek åpner igjen onsdag 14. april

Illustrasjonsfoto for åpningstid og retningslinjer. - Klikk for stort bildeSom følge av endrede retningslinjer for covid-19, kan vi åpne bibliotekene igjen fra og med 14. april. Les kommunens retningslinjer for covid-19 gjeldende fra 12. april her. Dette er de spesifiserte retningslinjer som gjelder for våre innbyggertorg og bibliotek:

Åpningstid

Askim | Mysen | Skjønhaug | Tomter | Spydeberg(stengt)

Maks antall personer i lokalet

• 15 personer i Askim, Mysen og Skjønhaug.
  • 5 personer i Tomter.

Unntatt fra maks antall personer er ansatte og frivillige/lag/foreninger som avholder møter eller arbeid etter egne retningslinjer.

Spesielle krav til besøkende

• Munnbind påbudt
  • Ikke tillatt å bli sittende i våre lokaler
  • Du må være frisk for å besøke oss
  • Alle besøkende må sprite hender ved ankomst. Benytt spritdispenser ved inngang
  • Du må holde minst 2 meter avstand til andre
  • Unngå å ta på overflater unødvendig
  • Bøker og filmer leveres i innleveringskasse, gjerne utenfor inngangene
  • Følg særskilt informasjon på infoskjerm ved hver avdeling.

Registrer besøk

Det er for tiden ikke tillatt å bli sittende i våre lokaler. Skulle du bli værende i lokalet over 15 minutter, ber vi om at du registrerer deg her.

Vi oppfordrer deg til å benytte våre smittefrie tilbud

Digitalt bibliotek Litteratur, nyheter og film digitalt tilgjengelig. Vi hjelper deg gjerne i gang med dette. Også så smittefritt da gitt.

Våre biblioteksider Bestill gjerne medier på forhånd. Vi gir deg beskjed når det er klart til henting. Med denne effektiviteten rekker ikke smitten å gjøre mye ugang.

Boken kommer  I samarbeid med frivilligsentralene, tilbyr vi hjemlevering av bøker til de som ikke kan hente selv. Luksus-tilbud!

Minner om at vi er tilgjengelig på telefon 69 68 10 00 hverdager fra 8.30-15.30. Vi veileder gjerne i kommunale og digitale tjenester.