Teaterforestilling fremhevet vennskap på tvers av generasjoner

Klikk for stort bildeTrine Eline Semb Johannesen ble mektig irritert da naboen i etasjen over holdt henne våken med irriterende musikk Sven Lilleheier / Indre Østfold kommune At barn og eldre kan være venner, fikk Seniorkafé-publikummet på Skjønhaug erfare med en teaterforestilling som ble vist 6. februar. 

Når Trine Eline Semb Johannessen på seks og et halvt år blir vekket av irriterende høy dunkemusikk midt på natten, blir hun tydelig irritert. At det er gamle Aurora som er bråkmakeren er både overraskende på henne og publikum. 

Etter noen underholdende scener, endres forholdet raskt mellom de to naboene. De blir venner, og det viser seg at vennskap på tvers av generasjoner faktisk er mulig. 

I rollene imponerer Solveig Bjerre Petersen og Sidsel Ryen med sine skuespillertalenter, og publikum er tilsynelatende fornøyd med forestillingen. Takk til Framifrå Teater og Akershus Teater for en fin forestilling. 

Klikk for stort bildeTrine Eline på seks år spilt av Solveig Bjerre Petersen og gamle Aurora spilt av Sidsel Ryen, ble gode venner på tross av generasjonsforskjellen Sven Lilleheier / Indre Østfold kommune