Fasjonabel åpning på Skjønhaug

Rosende åpningstaler for både Trøgstad torg og Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek på åpningen lørdag 13. juni. 

Trøgstad janitsjar med Rita Eriksen i spissen innledet med flott korpsmusikk og bidro til feiring med fanfare på åpningen denne varme lørdagen.

På scenen ble det fremført rosende taler av ordfører Saxe Frøshaug, rådmann Georg Smedhus, banksjef Lars Dingstad-Eriksen, leder av Trøgstad Frivilligsentral Synnøve Buer, og avdelingsleder for Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek Sven Lilleheier. Hans Petter Ringstad var dagens konferansier og det ble servert nystekte vafler av våre faste frivillige.  

- Gjennom samskaping og langsiktig planlegging både fra Trøgstad kommune og nå Indre Østfold kommune sammen med næringsliv og frivillighet har vi nå disse flotte møteplassene fortalte talerne. 

Trøgstad sparebank har bidratt med millionbeløp for torget ute og er en suveren huseier og samarbeidspartner for innbyggertorget og biblioteket. De delte ut ildsjelpris til Roar H. Foss som gav sjekken til Gravtjernets venner for den supre jobben de gjør.

Vi håper dere innbyggere setter pris på muligheten til å kunne møte kommunen og få veiledning av dyktige ansatte på Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek, og vi håper det blir mange gode opplevelser ute på det flunkende nye Trøgstad torg i sommer.