Bibelens dag markeres i ni dager med utstilling, underholdning og musikk

Klikk for stort bildePrest Solfrid Leinebø Seljås åpnet utstillingen. Deretter intervjuet hun Harder Sandvik som blant annet har bidratt med å dele ut Bibler til innbyggere Sven Lilleheier / Indre Østfold kommune Trøgstads menigheter markerer Bibelens dag i en hel uke. De stiller ut Bibelens ulike utgaver på Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek fra 6.-14. februar. Daglig vil det også foregå enten høytlesning, sang og musikk, familieteater eller foredrag med Bibelen i fokus. Gratis og åpent for alle. 

At Bibelen tolkes ulikt, er det liten tvil om hvis du tar en kikk på mengden med ulike utgaver som står utstilt på Skjønhuag innbyggertorg og bibliotek. 

Foreningen "Bibelen til alle" er representert ved flere av kirkesamfunnene i Trøgstad. I perioden 6. til 14. februar stiller de ut opp mot 100 Bibler av ulike utgaver og språk.

Utstillingen ble åpnet av prest Solfrid Leinebø Seljås i forbindelse med Seniorkaféen torsdag 6. februar. Her intervjuet hun Harder Sandvik som kunne fortelle om et viktig arbeid som er gjort med å dele ut Bibelen til alle innbyggere. 

Velkommen til å se utstillingen og delta på flere av arrangementene som skjer ut neste uke. Se det fulle programmet her: 

https://www.io.kommune.no/Kalender/CalendarEvent.aspx?Id=256&lang=1&MId1=7