Som følge av endrede retningslinjer for covid-19, kan vi åpne bibliotekene igjen fra og med 14. april. Les kommunens retningslinjer for covid-19 gjeldende fra 12. april her. Dette er de spesifiserte retningslinjer som gjelder for våre innbyggertorg og bibliotek: 

Fra og med 6. mars åpner Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek på lørdager igjen. Takket være Skjønhaug velforening, vil det bli helt enkel servering i kafélokalene til Trøgstad sparebank. 

Tabata er en effektiv form for styrke- og kondisjonstrening. Her er en god økt på i underkant av 30 minutter. Den er fordelt på fire øktrunder. Det gis grundig innføring i alle øvelser. Vi ønsker deg en god treningsøkt!

 

 

 

Gro Borger og Synnøve Buer viser hvor enkelt DU kan gi penger eller bli digital bøssebærer for årets TV-aksjon. Beløpet som samles inn går til bekjempelse av plast i havet. Gå for et hav av muligheter– bli bøssebærer!

Rosende åpningstaler for både Trøgstad torg og Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek på åpningen lørdag 13. juni. 

Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek holder delvis åpent igjen. Tirsdager kl. 10-16 og onsdager kl. 12-19. Viktig å følge våre strenge smittevernsregler ved besøk. 

Elever fra barneskolene i Trøgstad fikk en annerledes KRLE-time med buktaleren Chris Duwe torsdag 13. februar. 

    

At barn og eldre kan være venner, fikk Seniorkafé-publikummet på Skjønhaug erfare med en teaterforestilling som ble vist 6. februar. 

Trøgstads menigheter markerer Bibelens dag i en hel uke. De stiller ut Bibelens ulike utgaver på Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek fra 6.-14. februar. Daglig vil det også foregå enten høytlesning, sang og musikk, familieteater eller foredrag med Bibelen i fokus. Gratis og åpent for alle. 

Mandag 6. januar åpnet alle fem innbyggertorg og bibliotek i Indre Østfold kommune. Det ble markert med kake, bobler, musikk og taler av kommunens ordfører og administrative ledelse.