Ordinær bemannet åpningstid for innbyggertorg og bibliotek

Etter en periode med stengte bibliotek, er vi nå klare for å ta dere imot igjen.

Klikk for stort bilde Andrea Piacquadio/Pexels

Åpningstid

Meråpent bibliotek er fortsatt ikke tilgjengelig. Bortsett fra det har vi nå ordinære åpningstider. Merk at de er noe justert fra tidligere ordinære tider. Her er åpningstidene for hver avdeling:

Askim | Mysen | Skjønhaug | Spydeberg | Tomter

Maks antall personer i lokalet

• 15 personer i Askim, Mysen og Skjønhaug.
  • 5 personer i Spydeberg og Tomter.

Unntatt fra maks antall personer er ansatte og frivillige/lag/foreninger som avholder møter eller arbeid etter egne retningslinjer.

Vennligst begrens oppholdstiden

Alle som oppholder seg over ti minutter, må skrive seg opp på besøksliste ved inngangen. I Spydeberg er oppholdstiden maksimum 10 minutter uansett.

Spesielle krav til besøkende

• Du må være frisk for å besøke oss.
  • Alle besøkende må sprite hender ved ankomst. Benytt spritdispenser ved inngang.
  • Du må holde minst 1 meter avstand til andre.
  • Unngå å ta på overflater unødvendig.
  • Bøker og filmer leveres i innleveringskasse.
  • Ved bruk av publikumsPC: Meld fra til personale før bruk. Tørk av tastatur, mus og bord med spritet serviett etter bruk. Husk maks 10 minutters besøkelsestid.
  • Følg særskilt informasjon på infoskjerm ved hver avdeling.

Møter og arrangementer

Det åpnes ikke for sporadisk utleie og bruk av møterom og andre kommunale lokaler inntil videre. Unntatt fra dette er interne møter for ansatte. Vi vil foreta en ny vurdering i slutten av september.

Arrangementer i regi av kommunen er tillatt, men er ikke tillatt for andre arrangører. Følg instrukser fra arrangør når du deltar på et arrangement.

Bibliotekene gjenopptar utsendelse av purring

Har du en av de siste dagene mottatt purring fra biblioteket? Vi minner om at dette gebyret er på kr. 0,-. Dette er kun en påminnelse til våre lånere om at vi er igang med ordinære gebyrer igjen. Innleveringsfrist er mandag 7.september. Ta kontakt med biblioteket ditt, dersom du har utfordringer med fristen.

Vi oppfordrer deg til å benytte våre smittefrie tilbud

Digitalt bibliotek Litteratur, nyheter og film digitalt tilgjengelig. Vi hjelper deg gjerne i gang med dette. Også så smittefritt da gitt.

Våre biblioteksider Bestill gjerne medier på forhånd. Vi gir deg beskjed når det er klart til henting. Med denne effektiviteten rekker ikke smitten å gjøre mye ugang.

Boken kommer  I samarbeid med frivilligsentralene, tilbyr vi hjemlevering av bøker til de som ikke kan hente selv. Luksus-tilbud!

Minner om at vi er tilgjengelig på telefon 69 68 10 00 hverdager fra 8.30-15.30. Vi veileder gjerne i kommunale og digitale tjenester.