Ungdom for barn - gratis aktivitetstilbud på alle Innbyggertorg og bibliotek

Ungdom for barn - gratis aktivitetstilbud på alle Innbyggertorg og bibliotek

Logo Ungdom for barn - Klikk for stort bilde Prosjekt "Ungdom for barn" er støttet av  Bufdir. Ti ungdommer er ansatt for å skape aktiviteter for barneskolebarn på alle våre innbyggertorg og bibliotek i høst. 

Språkkafe

 Ønsker du å bli bedre i det norske språket eller gjøre deg litt kjent med norske samfunnet, er du hjertelig velkommen til oss på innbyggertorg og bibliotek.

Bookbites får nye funksjoner og nytt design.

Du må laste ned appen på nytt fra den 17. august for å kunne bruke Bookbites. Det gjør du i App Store / Google Play, eller ved å følge informasjonen i den gamle appen. 

 

Advokatvakten er et gratis tilbud du finner i Askim og Tomter. Her kan du møte opp, og få inntil 30 minutters gratis advokathjelp av medlemmer fra Advokatforeningen.    

Sommerles

 Bibliotekene våre har økning i utlån i forhold til sommeren  2020. 

Som følge av endrede retningslinjer for covid-19 den 10. juni, følger vi nå nasjonale retningslinjer. Det betyr færre begrensninger hos oss.

Rommet er på ca 20m2 og planen er å få på plass en prosjekter og lerret, slik at man også får mulighet til å kunne gjennomføre digitale møter og visninger.
 

 

Hvordan få til beste praksis for samarbeid mellom innbyggertorg og bibliotek?

Vi har byttet til nytt biblioteksystem. Dette betyr noen endringer for deg som låner. 

Velkommen til  Kafé Innom på Kulturtorget. Kaféen er dugnadsdrevet av foreningen Mysen Kulturkompani, og skal samarbeide tett med Mysen innbyggertorg og bibliotek.