Lytt

Viktig informasjon om koronavirus

Indre Østfoldbibliotekene samarbeider med frivilligsentralene om å levere bøker hjem til deg nå mens vi holder stengt. I samråd med kommuneoverlegen har vi utarbeidet rutiner for å utføre dette på en trygg måte. 

Kun Askim innbyggertorg og bibliotek tar i mot enkle henvendelser hverdager fra kl. 8.00-15.30 bak lukket grind, øvrige innbyggertorg og bibliotek er helt stengt. 

Meråpne bibliotek er stengt. Telefonnummer 69 68 10 00 og e-post ib@io.kommune.no er betjent som vanlig

For å begrense smitteomfanget av koronaviruset avlyser Innbyggertorg og bibliotek i Indre Østfold kommune alle våre arrangementer til og med uke 12 (lørdag 21.mars). Vi beklager ulempene dette medfører, og ber om forståelse for dette forebyggende tiltaket.

Informasjon om koronaviruset

Chippendales, vondter og myk kjørestil. Forfatter og radioprogramleder Finn Bjelke og pensjonert bibliotekkonsulent Unni Breen Vinge hadde mange sære egenskaper til felles. De fant virkelig kjemien på bokbadet i Mysen torsdag 5. mars – til publikums fornøyelse.    

Rundt 50 tilhørere møtte opp i kveld for å høre forfatteren, lektoren, skribenten og foredragsholderen Atle Næss kåsere om blant annet «Hva er spesielt med østfoldingen?» på Askim Innbyggertorg og bibliotek mandag 2. mars.

 

Fra mandag 2. til fredag 6. mars må du benytte inngang nærmest riksvei 22 for å besøke Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek. 

Møt opp og si din mening på lokale verksteder i uke 9. 

Elever fra barneskolene i Trøgstad fikk en annerledes KRLE-time med buktaleren Chris Duwe torsdag 13. februar. 

    

I 2020 feires 100-årsjubileet til Anne-Cath. Vestly i mange av bibliotekene i landet. Anledningen blir markert også i Indre Østfoldbibliotekene. Lørdag 15. februar kunne barna bli servert vafler av selveste mormor i tillegg til å se en flott maleriutstilling på Askim innbyggertorg og bibliotek. 

     

Det foregår mye flott kultur i kommunen vår. Men hva skjer hvor og når?