Lytt

Viktig informasjon om koronavirus:

Etter en periode med stengte bibliotek, er vi nå klare for å ta dere imot igjen. Vi åpner 1. september og ser frem til besøk fra dere på våre fem innbyggertorg og bibliotek. Det er allikevel noen restriksjoner som dere kan lese her.

Rosende åpningstaler for både Trøgstad torg og Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek på åpningen lørdag 13. juni. 

Sommerles er i gang, og det med et bang! Etter første døgn har over 3000 barn registrert seg i Viken! Bli med du også! Lurer du på hva slags premier man kan vinne i år? Bli med oss på skattejakt der vi leter etter årets sommerlespremier!

Velkommen til Sommerles-kickoff fra Indre Østfoldbibliotekene! 📚👏
 

Mens vi holder stengt, er det likevel mulig å bestille bøker i vårt biblioteksystem, eller ved å sende oss en e-post. Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt der du kan hente selv, eller for å få bestillingen levert på døren av frivillige. 

 

Indre Østfoldbibliotekene samarbeider med frivilligsentralene om å levere bøker hjem til deg nå mens vi holder stengt. I samråd med kommuneoverlegen har vi utarbeidet rutiner for å utføre dette på en trygg måte. 

Chippendales, vondter og myk kjørestil. Forfatter og radioprogramleder Finn Bjelke og pensjonert bibliotekkonsulent Unni Breen Vinge hadde mange sære egenskaper til felles. De fant virkelig kjemien på bokbadet i Mysen torsdag 5. mars – til publikums fornøyelse.    

Rundt 50 tilhørere møtte opp i kveld for å høre forfatteren, lektoren, skribenten og foredragsholderen Atle Næss kåsere om blant annet «Hva er spesielt med østfoldingen?» på Askim Innbyggertorg og bibliotek mandag 2. mars.

 

Elever fra barneskolene i Trøgstad fikk en annerledes KRLE-time med buktaleren Chris Duwe torsdag 13. februar. 

    

I 2020 feires 100-årsjubileet til Anne-Cath. Vestly i mange av bibliotekene i landet. Anledningen blir markert også i Indre Østfoldbibliotekene. Lørdag 15. februar kunne barna bli servert vafler av selveste mormor i tillegg til å se en flott maleriutstilling på Askim innbyggertorg og bibliotek.