Lytt

Viktig informasjon om koronavirus:

Tabata er en effektiv form for styrke- og kondisjonstrening. Her er en god økt på i underkant av 30 minutter. Den er fordelt på fire øktrunder. Det gis grundig innføring i alle øvelser. Vi ønsker deg en god treningsøkt!

 

 

 

Gro Borger og Synnøve Buer viser hvor enkelt DU kan gi penger eller bli digital bøssebærer for årets TV-aksjon. Beløpet som samles inn går til bekjempelse av plast i havet. Gå for et hav av muligheter– bli bøssebærer!

Etter en periode med stengte bibliotek, er vi nå klare for å ta dere imot igjen. 

Rosende åpningstaler for både Trøgstad torg og Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek på åpningen lørdag 13. juni. 

Sommerles er i gang, og det med et bang! Etter første døgn har over 3000 barn registrert seg i Viken! Bli med du også! Lurer du på hva slags premier man kan vinne i år? Bli med oss på skattejakt der vi leter etter årets sommerlespremier!

Mens vi holder stengt, er det likevel mulig å bestille bøker i vårt biblioteksystem, eller ved å sende oss en e-post. Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt der du kan hente selv, eller for å få bestillingen levert på døren av frivillige. 

 

Chippendales, vondter og myk kjørestil. Forfatter og radioprogramleder Finn Bjelke og pensjonert bibliotekkonsulent Unni Breen Vinge hadde mange sære egenskaper til felles. De fant virkelig kjemien på bokbadet i Mysen torsdag 5. mars – til publikums fornøyelse.    

Rundt 50 tilhørere møtte opp i kveld for å høre forfatteren, lektoren, skribenten og foredragsholderen Atle Næss kåsere om blant annet «Hva er spesielt med østfoldingen?» på Askim Innbyggertorg og bibliotek mandag 2. mars.

 

Elever fra barneskolene i Trøgstad fikk en annerledes KRLE-time med buktaleren Chris Duwe torsdag 13. februar. 

    

I 2020 feires 100-årsjubileet til Anne-Cath. Vestly i mange av bibliotekene i landet. Anledningen blir markert også i Indre Østfoldbibliotekene. Lørdag 15. februar kunne barna bli servert vafler av selveste mormor i tillegg til å se en flott maleriutstilling på Askim innbyggertorg og bibliotek.