Nyheter for innbyggertorg og bibliotek

Nyheter for innbyggertorg og bibliotek

Fra 3. januar har vi oppdaterte åpningstider. Det gjelder alle innbyggertorg og bibliotek og også kommunens sentralbord.

Harder Emil Sandvik, Kåre Krokeide og Morten Omvik har nylig gitt ut boken "Med fedrenes ånd i nyere spor: Trøgstadidretten gjennom 160 år". Kvelden 25. november lanserte de boken sin på Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek.

 

Siden nedstengingen i mars 2020 har meråpenttilbudet i Indre Østfold kommune vært utilgjengelig for innbyggere grunnet korona. Nå er såpass mange vaksinerte og smittetrykket lavt nok til at vi kan åpne igjen. 

Logo Ungdom for barn

Alle grunnskolebarn er velkommen til å bli med på gratis aktivitetstilbud.

 

Alle som er interesserte i planer for Tomter sentrum inviteres til informasjonsmøte på Tomter innbyggertorg og bibliotek. Otter Brødholdt og Erik Svarstad kommer og forteller om planene de har.  

Språkkafe

 Ønsker du å bli bedre i det norske språket eller gjøre deg litt kjent med norske samfunnet, er du hjertelig velkommen til oss på innbyggertorg og bibliotek.

Logo Ungdom for barn

 Prosjekt "Ungdom for barn" er støttet av  Bufdir. Ti ungdommer er ansatt for å skape aktiviteter for barneskolebarn på alle våre innbyggertorg og bibliotek i høst. 

Bookbites får nye funksjoner og nytt design.

Du må laste ned appen på nytt fra den 17. august for å kunne bruke Bookbites. Det gjør du i App Store / Google Play, eller ved å følge informasjonen i den gamle appen. 

 

Advokatvakten er et gratis tilbud du finner i Askim og Tomter. Her kan du møte opp, og få inntil 30 minutters gratis advokathjelp av medlemmer fra Advokatforeningen.    

Sommerles

 Bibliotekene våre har økning i utlån i forhold til sommeren  2020.