Som følge av endrede retningslinjer for covid-19 den 10. juni, følger vi nå nasjonale retningslinjer. Det betyr færre begrensninger hos oss.

Lørdag 29. mai åpner Skjønhaug velforenings frivilligkafé på Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek. Det blir servering av vafler og kaffe både ute og inne. Begrenset antall samtidig besøkende, og alle må registreres.

På grunn av innspilling til digital 17.mai-feiring på Kulturtorget i Mysen, stenger Mysen innbyggertorg og bibliotek klokken 16.00 onsdag 12.05.2021.   

Mens innbyggerne oppfordres til å holde seg mest mulig i ro, sørger frivillige for å levere bøker fra bibliotekene. Møt noen av ildsjelene som bringer lesegleden hjem. 

Rommet er på ca 20m2 og planen er å få på plass en prosjekter og lerret, slik at man også får mulighet til å kunne gjennomføre digitale møter og visninger.
 

 

Hvordan få til beste praksis for samarbeid mellom innbyggertorg og bibliotek?

I løpet av denne og neste uke bytter fire av fem innbyggertorg og bibliotek biblioteksystem. Dette betyr noen endringer for deg som låner. 

Advokatvakten er et gratis tilbud du finner i Askim og Tomter. Her kan du møte opp, og få inntil 30 minutters gratis advokathjelp av medlemmer fra Advokatforeningen.   

Denne uken åpnet Kafé Innom på Kulturtorget. Kaféen er dugnadsdrevet av foreningen Mysen Kulturkompani, og skal samarbeide tett med Mysen innbyggertorg og bibliotek.