Lytt

Viktig informasjon om koronavirus

Sammen skal vi bygge Indre Østfold - vær med og gjør en forskjell!

Mennesker samarbeider over et bord med lapper - Klikk for stort bildeMøt opp og si din mening på lokale verksteder i uke 9. 

  Ny kommune, ny kommuneplan!  

  Nå går startskuddet for arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel. Den skal vise retning for Indre Østfold-samfunnet og hva det er viktig å prioritere i årene fremover. Planen skal bygges på FNs bærekraftsmål.

  Indre Østfold kommune har valgt ut fem temaområder som vi ønsker å høre dine innspill på: folkehelse og levekår, klima, økonomi, næring og samskaping.  

  For å lage en god plan trenger vi å vite hva som gir trivsel i Indre Østfold og hva som er typisk for vår kommune. Nå kan innbyggere, lag og foreninger og næringsliv gi innspill til hvordan vi sammen best kan utvikle kommunen vår.

  I ukene fremover arrangeres det lokale verksteder følgende steder:

  • Mandag 24. februar kl. 18.30 på Fjellheim i Spydeberg
  • Onsdag 26. februar kl. 18.30 på Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek 
  • Torsdag 27. februar kl. 18.30 i kommunestyresalen i Indre Østfold rådhus i Askim

  På det lokale verkstedet vil du og andre innbyggere møte politikere som er opptatt av dine meninger om kommunen. Møtene er åpne for alle, uavhengig av hvor i kommunen du bor. Møt opp der det passer best for deg, og si din mening.  

  Da det første lokale verkstedet ble arrangert på Knapstad/Tomter tirsdag 11. februar, var det stort engasjement. Her får du en smakebit av hva som skjedde på møtet:

  Har du ikke mulighet for å komme på et av møtene?

  Hvis du ikke har mulighet til å møte på et av disse stedene, kan du fram til 15. mars gi oss ditt innspill via skjemaet under:

  Gi oss ditt innspill via skjema

  Vi håper å møte deg - velkommen!