Lytt

Viktig informasjon om koronavirus:

Når to gamle finner tonen for første gang – bokbad med Finn Bjelke

Chippendales, vondter og myk kjørestil. Forfatter og radioprogramleder Finn Bjelke og pensjonert bibliotekkonsulent Unni Breen Vinge hadde mange sære egenskaper til felles. De fant virkelig kjemien på bokbadet i Mysen torsdag 5. mars – til publikums fornøyelse.    

Unni Breen Vinge og Finn Bjelke - Klikk for stort bildeUnni Breen Vinge og Finn Bjelke med god kjemi Sven Lilleheier / Indre Østfold kommune

Med titler som Gretne gamle gubber, Pappa for første gang og sist i 2018 med tittelen Gammel for første gang er radioprogramlederen Finn Bjelke nå en godt etablert forfatter. Bøkene er humoristiske, men alle med viktige og seriøse temaer. 

Bokbader Unni Breen Vinge er pensjonert bibliotekkonsulent fra Nannestad bibliotek, og hun fant raskt tonen med Bjelke. Sammen ble de enige om at man ikke skal bruke energi på å lure på hva folk synes om en selv. Man blir ikke bedre menneske av det. Lykken må en finne selv, ellers kan du ikke gjøre andre lykkelige. De ble også enige om at den eneste fordelen med å dø er å slippe arveoppgjøret. Det sistnevnte får aldri frem det beste i mennesket. 

Over 40 publikummere fant veien til Mysen innbyggertorg og bibliotek denne trivelige kvelden. 

Bokbad med Finn Bjelke - Klikk for stort bildeBåde publikum og utøverne på podiet humret og lo godt. Sven Lilleheier / Indre Østfold kommune  Boksalg Finn Bjelke - Klikk for stort bildeBoksalg og signering. Grete Syljuåsen fra Båstad storkoste seg på bokbad i Mysen. Her sikrer hun seg en signert utgave av boken til Bjelke. Sven Lilleheier / Indre Østfold kommune