En rekke strakstiltak er innført for å redusere den ukontrollerte smittespredningen i kommunen vår. Deriblant er bibliotekslokalene stengt for besøk foreløpig ut august. Innbyggertorgenes skranker er betjent.

Vi åpner gradvis opp, i første omgang bare for å låne og levere bøker.

Våre åpningstider:
Mandag 10.00-16.00
Tirsdag 12.00-19.00
Fredag 10.00-16.00

Velkommen til Sommerles-kickoff fra Indre Østfoldbibliotekene! 📚👏

Mens vi holder stengt, er det likevel mulig å bestille bøker i vårt biblioteksystem, eller ved å sende oss en e-post. Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt der du kan hente selv, eller for å få bestillingen levert på døren av frivillige.

Indre Østfoldbibliotekene samarbeider med frivilligsentralene om å levere bøker hjem til deg nå mens vi holder stengt. I samråd med kommuneoverlegen har vi utarbeidet rutiner for å utføre dette på en trygg måte.

Chippendales, vondter og myk kjørestil. Forfatter og radioprogramleder Finn Bjelke og pensjonert bibliotekkonsulent Unni Breen Vinge hadde mange sære egenskaper til felles. De fant virkelig kjemien på bokbadet i Mysen torsdag 5. mars – til publikums fornøyelse.

Lærer du norsk og har et ønske om å snakke norsk med andre? Er du norsk og vil snakke med folk fra hele verden?Da er du velkommen på språkkafé!

Tilbudet er gratis og åpent for alle, og vi veksler mellom å være på Mysen innbyggertorg og bibliotek og hos Kirkens Bymisjon.

Tirsdag 11. februar kl. 19.00 holder Ola Lie foredrag om datamaskiner i et historisk perspektiv hos oss. Bli med på en tidsreise innen datateknologi, informasjonsbehandling, datakommunikasjon, tingenes internett, stordata og kunstig intelligens. Vi får også et innblikk i hva som programmeres, med hva det programmeres og hvordan det programmeres, samt hvilke utfordringer vi står ovenfor.

Velkommen til litterært pusterom torsdag 6.februar, klokken 13.00. Litterært pusterom er et nytt lesekonsept der vi møtes og lytter til en kort tekst. Etterpå utveksler vi tanker og umiddelbare opplevelser. Gjennom lesningen får vi utfordret oss selv og våre idéer.

Mysen innbyggertorg og bibliotek inviterer til forfattermøte og utstillingsåpning tirsdag 21.januar, klokken 13.00.