Som følge av endrede retningslinjer for covid-19, kan vi åpne bibliotekene igjen fra og med 14. april. Les kommunens retningslinjer for covid-19 gjeldende fra 12. april her. Dette er de spesifiserte retningslinjer som gjelder for våre innbyggertorg og bibliotek:

Denne uken åpnet Kafé Innom på Kulturtorget. Kaféen er dugnadsdrevet av foreningen Mysen Kulturkompani, og skal samarbeide tett med Mysen innbyggertorg og bibliotek.

Chippendales, vondter og myk kjørestil. Forfatter og radioprogramleder Finn Bjelke og pensjonert bibliotekkonsulent Unni Breen Vinge hadde mange sære egenskaper til felles. De fant virkelig kjemien på bokbadet i Mysen torsdag 5. mars – til publikums fornøyelse.

Lærer du norsk og har et ønske om å snakke norsk med andre? Er du norsk og vil snakke med folk fra hele verden?Da er du velkommen på språkkafé!

Tilbudet er gratis og åpent for alle, og vi veksler mellom å være på Mysen innbyggertorg og bibliotek og hos Kirkens Bymisjon.

Tirsdag 11. februar kl. 19.00 holder Ola Lie foredrag om datamaskiner i et historisk perspektiv hos oss. Bli med på en tidsreise innen datateknologi, informasjonsbehandling, datakommunikasjon, tingenes internett, stordata og kunstig intelligens. Vi får også et innblikk i hva som programmeres, med hva det programmeres og hvordan det programmeres, samt hvilke utfordringer vi står ovenfor.