Møt opp og si din mening på lokale verksteder i uke 7 og 9.

Lærer du norsk og har et ønske om å snakke norsk med andre? Er du norsk og vil snakke med folk fra hele verden?Da er du velkommen på språkkafé!

Tilbudet er gratis og åpent for alle, og vi veksler mellom å være på Mysen innbyggertorg og bibliotek og hos Kirkens Bymisjon.

Tirsdag 11. februar kl. 19.00 holder Ola Lie foredrag om datamaskiner i et historisk perspektiv hos oss. Bli med på en tidsreise innen datateknologi, informasjonsbehandling, datakommunikasjon, tingenes internett, stordata og kunstig intelligens. Vi får også et innblikk i hva som programmeres, med hva det programmeres og hvordan det programmeres, samt hvilke utfordringer vi står ovenfor.

Velkommen til litterært pusterom torsdag 6.februar, klokken 13.00. Litterært pusterom er et nytt lesekonsept der vi møtes og lytter til en kort tekst. Etterpå utveksler vi tanker og umiddelbare opplevelser. Gjennom lesningen får vi utfordret oss selv og våre idéer.

Mysen innbyggertorg og bibliotek inviterer til forfattermøte og utstillingsåpning tirsdag 21.januar, klokken 13.00.

Hvilke samfunnsmessige og kulturelle utfordringer står Mysen og Askim overfor i dag? Hvordan utvikles byrommene best? Dette har landskapsarkitekt-studenter fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås sett på i sine casestudier denne høsten. I hele januar stiller studentene ut sine arbeider på Askim og Mysen innbyggertorg og bibliotek.

Mandag 6. januar åpnet alle fem innbyggertorg og bibliotek i Indre Østfold kommune. Det ble markert med kake, bobler, musikk og taler av kommunens ordfører og administrative ledelse.