Boken kommer

En tjeneste for deg som har problemer med å komme deg til biblioteket. Boken kommer. Illustrasjon: Lilly Ekrem - Klikk for stort bilde 

Om boken kommer

Indre Østfoldbibliotekene samarbeider med frivilligsentralene i kommunen om hjemlevering av bøker. Dette er et fast tilbud for deg som  har problemer med å komme til biblioteket av fysiske eller psykiske årsaker, eller av smittevernshensyn. 

Slik gjør du:

Velg din avdeling og bestill boken selv fra min bibliotekside Vi kontakter deg for å avtale leveringstidspunkt. Trenger du hjelp med å logge inn og bestille, veileder vi deg gjerne.  

Alternativt kan du sende oss forespørsel om levering på e-post: ib@io.kommune.no - husk å oppgi tittel/forfatter, ditt navn, bibliotekavdeling og ønsket leveringstidspunkt. 

Vi kan ikke garantere at dine ønskede bøker er tilgjengelige akkurat nå, men vi velger gjerne ut noen alternative titler basert på dine interesser. Vi leverer kun innenfor Indre Østfold kommune, og fortrinnsvis fra den avdelingen nærmest der du bor.

Hvis du har materiale som står til avhenting som du har fått melding på, kan du også komme med forespørsel om hjemlevering av dette. Vi tar ikke i mot retur av bøker og sender ikke purregebyr. Behold det du har inntil videre! Ingen retur av bøker, betyr også at du som har reservert en bok du venter på, ikke vil få denne på en stund. 

Om du ikke har lånekort, bestiller du det her

Har du sjekket ut vårt digitale bibliotek?