Lytt

Viktig informasjon om koronavirus:

Boken kommer

Mens Indre Østfoldbibliotekene holder stengt for å begrense smittespredning kan vi, med gode rutiner, tilby hjemlevering av bøker i samarbeid med frivilligsentralene. Boken kommer. Illustrasjon: Lilly Ekrem - Klikk for stort bilde 

Om boken kommer

Indre Østfoldbibliotekene samarbeider med frivilligsentralene i kommunen om hjemlevering av bøker. Dette er vanligvis et fast tilbud for de som av fysiske årsaker ikke kommer seg til biblioteket. Nå er vi i den situasjonen at ingen kan besøke bibliotekene mens vi har stengt. Derfor utvider vi nå ordningen - alle som ikke får dekket sine lesebehov digitalt, kan på forespørsel få boken levert hjem på døren eller i postkassen. 

Hva med smittespredning? 

I samråd med kommuneoverlegen har vi utarbeidet rutiner for å låne ut bøker på en skånsom måte. Vi leverer hjem til deg for å unngå at flere mennesker samles på ett sted. Koronaviruset sprer seg lett, så dersom du ikke føler deg trygg på å låne bøker - la være!

Slik gjør du:

Velg din avdeling og bestill boken selv fra min bibliotekside Vi kontakter deg for å avtale leveringstidspunkt. Trenger du hjelp med å logge inn og bestille, veileder vi deg gjerne.  

Alternativt kan du sende oss forespørsel om levering på e-post: ib@io.kommune.no - husk å oppgi tittel/forfatter, ditt navn, bibliotekavdeling og ønsket leveringstidspunkt. 

Vi kan ikke garantere at dine ønskede bøker er tilgjengelige akkurat nå, men vi velger gjerne ut noen alternative titler basert på dine interesser. Vi leverer kun innenfor Indre Østfold kommune, og fortrinnsvis fra den avdelingen nærmest der du bor.

Hvis du har materiale som står til avhenting som du har fått melding på, kan du også komme med forespørsel om hjemlevering av dette. Vi tar ikke i mot retur av bøker og sender ikke purregebyr. Behold det du har inntil videre! Ingen retur av bøker, betyr også at du som har reservert en bok du venter på, ikke vil få denne på en stund. 

Om du ikke har lånekort, bestiller du det her

Har du sjekket ut vårt digitale bibliotek?