Status og nyheter om koronasituasjonen

Status Indre Østfold kommune per 25. oktober

Per 25. oktober er det 1 834 personer som har fått påvist smitte i vår kommune. Dette er det totale antallet fra vi startet å teste 1. mars 2020 og frem til i dag.  Det totale antallet inneholder også personer som er folkeregistrert i vår kommune, men bosatt i andre kommuner.
Per 25. oktober har vi gjennomført 63 687 tester. Tallene oppdateres en gang per uke, det vil si mandag i påfølgende uke. Neste oppdatering er mandag 1. november.

14 nye smittetilfeller i uke 42

I uke 42 (18. - 24. oktober) hadde vi 14 nye smittetilfeller i Indre Østfold kommune. Det ble gjennomført 150 tester.

Vi går over til en normal hverdag med økt beredskap

Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap lørdag 25. september klokken 16.00. Indre Østfold kommune følger beslutningen til regjeringen.

Les mer om normal hverdag med økt beredskap

Koronasertifikat

Informasjon om koronasertifikatet finner du på helsenorge.no

Gå til helsenorge.no

Om reiser og ankomst til Norge

Retningslinjer om reiser og ankomst til Norge finner du på hjemmesiden til Folkehelseinstituttet (fhi).

Gå til fhi.no

Har du tenkt deg på reise og ønsker en koronatest?

Har du tenkt deg ut og reise, og ønsker å ta en koronatest (pcr-test) eller teste deg for antistoffer, så ber vi deg om å ta kontakt med private aktører som tilbyd dette. Fastleger eller vårt testsenter tilbyr ikke testing til dette formålet. Testing til dette formålet regnes ikke som helsehjelp og må betales fullt ut av den enkelte.

Åpningstider på vår koronatelefon

Indre Østfolds koronatelefon 477 80 110 er åpen på hverdager kl. 10.00-15.00.