Praktiske opplysninger

Hva er adressen til vaksinelokalet?

Vaksinelokalet i Rådhusgata 20 i Askim (tidligere butikklokalene til Biltema) er klargjort og tilpasset for å ivareta alle smitteverntiltak med avstand, håndsprit og utdeling av munnbind.

Det er reservert parkering på Holt P-plass for de som skal til vaksinasjonslokalet. Parkeringsplassen er skiltet i fra Rådhusgata. Se kart her (JPG, 173 kB)

Det er inngang til vaksinasjonslokalet fra Rådhusgata.

Hva er åpningstidene på vaksinetelefonen?

Vaksinetelefonen 404 08 730 er åpen mandag-fredag kl. 11.00-15.00.

Hva skal jeg ha på meg av tøy?

Sprøyten settes i venstre overarm. Vi anbefaler at du har på deg en vid kortermet trøye, slik at vi enkelt kan sette sprøyten i din venstre overarm.

Hva kan jeg forberede nå?

Ordne med biltransport hvis du ikke har bil selv. Dersom du ikke har bil eller mulighet for å få noen til å kjøre deg til vaksinasjonsstedet, kan du få bistand til transport. Ring vaksinasjonstelefonen 404 08 730 for nærmere avtale om dette. Denne ordningen vil være forbeholdt de som ikke har noen andre muligheter for å ordne egen transport.  

Kommunen klarer ikke å nå ut til alle innbyggerne via tradisjonelle kanaler. Vi oppfordrer derfor alle til å ta del i å videreformidle informasjonen til andre innbyggere.
Hvis du er pårørende, venn eller nabo til noen som ikke bruker internett eller leser avisen, ta ansvar for at din nærmeste familie, venner og naboer får informasjon og datoer for vaksinasjon når de er klare. Særlig gjelder dette for de eldste av våre innbyggere som bor alene, og som kanskje ikke har hjemmesykepleie eller et stort sosialt nettverk.

Har du spørsmål om egen helsetilstand?

Har du spørsmål om din helsetilstand eller spørsmål som gjelder medisinske avklaringer må du avklare dette med din fastlege. Vaksinasjonstelefonen kan ikke besvare slike spørsmål.

Egenerklæringsskjema

Det er ikke behov for å fylle ut den tidligere papirversjonen av egenerklæringsskjema. Dette fylles nå ut underveis i den elektroniske registreringen. 

Samtykkeskjema må fylles ut og tas med på vaksinasjonsdagen

Alle barn mellom 12 og 16 år må ha med ferdig utfylt samtykkeskjema fra foresatte når de kommer til vaksinasjonstimen. Samtykkeskjemaet må signeres av begge foresatte.

Last ned samtykkeskjema her