Registrere deg i vaksinekø for dose 1 og 2 her

Indre Østfold kommune benytter et elektronisk system for registrering. Når du har registrert deg, kan du komme på Drop-in eller ringe vaksinetelefonen for tildeling av time.

Fra 20. desember 2021 mottar vi både Pfizer og Moderna vaksiner. Du kan ikke velge hvilken vaksine du skal ta. Les mer om Pfizer og Moderna på fhi.no.

For deg som innbygger betyr dette:

• Du går inn på lenken under som heter «Registrer deg for vaksinering her».
  • Du kommer da inn i det som kalles «vaksinekø». Her må du svare på noen spørsmål om deg selv. Er du under 65 år får du også noen spørsmål om din helse.

Følg med på kommunens drop-in tilbud eller ring vaksinetelefonen for bistand.

Registrer deg for vaksinering her

Hvis du trenger hjelp med registrering, ring vaksinasjonstelefonen 404 08 730 Vaksinasjonstelefon er åpen tirsdag-fredag kl. 11.00-15.00.

Hvis du trenger digital veiledning i hvordan du registrerer deg, ring innbyggertorget 69 68 10 00

Egenerklæringsskjema

Det er ikke behov for å fylle ut den tidligere papirversjonen av egenerklæringsskjema. Dette fylles nå ut underveis i den elektroniske registreringen.

Samtykkeskjema må fylles ut og tas med på vaksinasjonsdagen

Alle barn under 16 år må ha med ferdig utfylt samtykkeskjema fra foresatte når de kommer til vaksinasjonstimen. Samtykkeskjemaet må signeres av begge foresatte.

Last ned samtykkeskjema her

Her kan du se hvordan registreringen foregår