Vi trenger flere frivillige instruktører til treningsgrupper for seniorer

Du trenger ingen forkunnskaper for å bli frivillig instruktør for Sterk og stødig-konseptet, kun motivasjon og lyst til å bidra med helsefremmende samfunnsarbeid. Meld deg på opplæringskurs innen 17. februar 2023.

Opplæring

Du vil få opplæring i form av et tredagers kurs, ledet av sertifiserte kursholdere. Alle våre instruktører får jevnlig oppfølging og veiledning av kommunal fysioterapeut.

Vi arrangerer opplæringskurs på Edwin Ruuds omsorgssenter, Linnearommet, i Mysen tirsdag 28. februar, torsdag 2. mars og onsdag 8. mars. Vi gjør oppmerksom på at kursdatoene kan bli endret, hvis det er få deltakere.

Gjennom å være frivillig instruktør får du godene av å være aktiv og sosial sammen med andre. Gruppetimen gjennomføres én gang per uke på dagtid ulike steder i Indre Østfold kommune. Gruppetimene følger skoleåret og du kan holde timen alene eller dele med en annen frivillig instruktør.

Slik melder du deg på

Hvis dette er interessant for deg, meld deg på eller ta uforpliktende kontakt på e-post: sterkogstodig@io.kommune.no.

Her kan du besøke Sterk og stødig Indre Østfold på Facebook

Informasjon om Sterk og stødig-konseptet

Sterk og stødig-konseptet er helsefremmende og fallforebyggende treningsgrupper for seniorer.

Her finner du mer informasjon om Sterk og stødig-konseptet (aldringoghelse.no)