Vedtatt endring etter forenklet prosess: Reguleringsplan for Slitu stasjonsområde, i tidligere Eidsberg kommune

Frist for å klage: 2. oktober 2021.

Enhet plan vedtok endring av reguleringsplankart for gnr/bnr 117/2 og bestemmelser for reguleringsplanen for Slitu stasjonsområde.

Dette ble vedtatt i sak 757/21 datert 7. september 2021, planID 012519930007.

Hensikten med planendringen er å kunne utvide parkeringskapasiteten for reisende ved Slitu stasjon. Stasjonsområdet er underlagt vern gjennom plankart og bestemmelser. For å få maksimal utnyttelse av planområdet, er det behov for å flytte en privétbygning og anlegge en ny parkeringsplass.

Ønsker du å klage?

Frist for å klage på vedtaket er 2. oktober 2021.

En eventuell klage sender du på e-post til: post@io.kommune.no eller per brev til: Indre Østfold kommune, postboks 34, 1861 Trøgstad.

Saksframlegg med delegert vedtak (PDF, 715 kB)

Oversiktskart (PDF, 475 kB)

Planinitiativ (PDF, 622 kB)

Plankart Slitu stasjonsområde (PDF, 566 kB)