Registrer deg i vaksinekø her

Fra og med 10. februar, bruker Indre Østfold kommune et nytt system for bestilling av koronavaksine. Når du har registrert deg, vil du bli satt i kø og få beskjed automatisk når det er din tur til å bestille time til vaksinering.

For deg som innbygger betyr dette:

• Du går inn på lenken under som heter «Registrer deg for vaksinering her».
  • Du kommer da inn i det som kalles «vaksinekø». Her må du svare på noen spørsmål om deg selv. Er du under 65 år får også noen spørsmål om din helse. Dine svar blir brukt i prioriteringen av når den enkelte skal vaksineres. Informasjon om prioriteringsrekkefølgen finner du på fhi.no
  • Når det blir din tur, vil du få en SMS/tekstmelding med informasjon om hvordan du kan bestille time til vaksinering. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta flere uker eller måneder før det blir din tur. Dette avhenger hvor mange vaksinedoser vi får inn til kommunen. Du trenger imidlertid ikke gjøre noe i den tiden du venter.
  • Når du mottar SMS/tekstmelding, bestiller du selv dag og tidspunkt. Når du har bestilt tid, må du huske på å trykke på bekreft time for at bestillingen skal bli sendt inn.

Vi oppfordrer alle innbyggere til å registrere seg selv om du ønsker å takke nei til vaksinen.

Registrer deg for vaksinering her

Hvis du trenger hjelp med registrering, ring vaksinasjonstelefonen 404 08 730. Vaksinasjonstelefon er åpen mandag-fredag kl. 10.00-15.00.

Hvis du trenger digital veiledning i hvordan du registrerer deg, ring innbyggertorget 69 68 10 00

Mer informasjon om vaksinering finner du her

Her kan du se hvordan registreringen foregår