Melding om asfaltering som vil bli utført om natten

Fylkesvei (FV) 124 Lekum-Eiebakke og fylkesvei (FV) 122 Kausebøl Hovsplass-Veslerud vil bli asfaltert om natten i sommer.

Periodene er som følger:

• Oppstart FV124 fra 21. juni til 7. juli, antatt ti netter, arbeidstid er kl. 19.00-06.00
  • Oppstart FV122 fra 7. juli til 16. juli, antatt seks netter, arbeidstid er kl. 19.00-06.00
  • Arbeidet på FV122 vil fortsette i uke 32

Utførende entreprenør er Viken Fylkeskommune, mens Veidekke Industri AS utfører arbeidet.

Arbeidet vil medføre en økt støybelastning i perioden mens arbeidet pågår.

Det tas forbehold om uforutsette hindringer som maskinhavari, regnvær og lignende som kan medføre endringer i fremdriftsplanen.

Vi beklager den ulempe dette arbeidet måtte påføre beboerne. Arbeidet er bevegelig, det står informasjonsskilt før parsellen.

Har du spørsmål vedrørende asfaltarbeidet?

Ta kontakt med Viken Fylkeskommune ved byggeleder Per Kristoffersen, tlf: 971 38 455 eller Veidekke Industri AS ved anleggsleder Anna-Siri Wengen, tlf: 917 33 011.