Ingen fritidsaktiviteter i Askim den kommende uken

På grunn smittesituasjonen i Askim, avlyser vi foreløpig alle innendørs og utendørs aktiviteter i kommunale bygg og idrettsanlegg i Askim fra og med i dag, fredag 20. november og til og med søndag 29. november. I tillegg stenger vi alle kommunale idretts- og aktivitetsbygg og idrettsplasser i Askim i samme tidsrom.

Alle barn og ungdommer til og med 19 år skal heller ikke delta på aktiviteter i andre klubber utenfor Askim fra og med i dag, fredag 20. november og foreløpig fram til og med søndag 29. november.

Vi vurderer situasjonen fortløpende og informerer så snart det kommer endringer.

Vi minner om at elever som er i karantene skal være hjemme og ikke omgås andre personer enn de som bor i samme husstand.