Informasjonsmøte – utmark som næring

Sitter du på en utmarksressurs eller en produktidé du ønsker å utvikle i samarbeid med andre aktører? Dette kurset vil sette deg i kontakt med andre og gjøre deg i stand til å bygge nettverk og realisere ideen.

Har du for eksempel en jaktrett eller en fiskerett, men mangler overnattingsmuligheter? Nettverket du blir en del av kan hjelpe deg med dette. Vi ønsker å komme i kontakt med deg/dere som er:

• grunneier, rettighetshaver eller en sammenslutning som vil kartlegge og utvikle utmarksressursene på sin eiendom eller sitt område
  • jakt- og/eller fiskeguide eller entreprenører
  • tilbydere av reiselivstjenester, lokalmat og overnatting

Tid og sted for informasjonsmøte

Informasjonsmøtet om kurset avholdes 13. februar 2020 kl. 19.00, på Galtebo (Adresse: Lyserenveien 351, 1820 Spydeberg).

Kursinnhold

Kurset har produktutvikling av jakt og innlandsfiske som hovedfokus, men vektlegger også tilrettelegging av andre aktiviteter som vandring, sykling, padling og åtefotografering. Kurset går over to dager (15 timer) med instruktør. Det foreligger kurshefte om temaet. Kursholder er Skogbrukets kursinstitutt.

Påmelding

Kurset subsidieres i sin helhet av Indre Østfold kommune og avholdes i løpet av første halvår i 2020. Nettverkssamlinger høsten 2020. Begrenset antall plasser.

Påmelding til informasjonsmøtet om kurset må gjøres innen 10. februar 2020.

Påmelding og spørsmål rettes til Andreas Helbæk jr.:
E-post: andreas.helbak.jr@io.kommune.no
Telefon: 404 05 971.