Har du relevant kompetanse innen helse og omsorg, og ønsker å bidra?

Indre Østfold kommune har behov for å rekruttere personer med relevant kompetanse innen helse og omsorg. Vi ønsker å rekruttere deg som kan bistå kommunen med å støtte opp om kritiske funksjoner i kommunens tjenesteleveranse, i tilfelle koronasituasjonen skulle tilspisse seg ytterligere.

Vi ønsker å gjøre dette for å sikre oss og planlegge tilgang til arbeidskraft for en krise. Vi vet ikke når du blir bedt om å stille til tjenesten, men det kan skje på veldig kort varsel.

Arbeidet er lønnet etter gjeldene regelverk.

Vi ber derfor deg med relevant kompetanse innen helse og omsorg til å melde deg uavhengig av nåværende jobbstatus, forutsatt at du selv ikke er i risikogruppe for korona (covid-19).

Les retningslinjene fra Helsenorge.no

Slik melder du deg på

Gå til registreringsskjema

Frivilligsentralene søker frivillige!

Frivilligsentralene bistår med mange gode tjenester som kan gi deg og andre en bedre hverdag i den perioden vi står i nå. Men de trenger flere frivillige hender som kan bidra med for eksempel handling og være en telefon-venn.

Ønsker du å bidra? Ta kontakt med Frivilligsentralen i ditt område:

Hobøl Frivilligsentral
Telefon 908 85 013

Spydeberg Frivilligsentral

Askim Frivilligsentral

Mysen Frivilligsentral
Telefon 451 39 134

Trøgstad Frivilligsentral
Telefon 940 81 023

Takk for at du ønsker å bidra!