Lytt

Viktig informasjon om koronavirus:

Endringer ved helsestasjon, innbyggertorg og bibliotek i Spydeberg

Endringer ved helsestasjon, innbyggertorg og bibliotek i Spydeberg

Klikk for stort bildeVi begynner byggingen av Nav-huset for Indre Østfold kommune. Det gamle kommunehuset i Spydeberg vil da måtte stenge i byggeperioden. Det vil skje fra 1. april 2020. Det betyr at alle som er i det gamle kommunehuset til Spydeberg kommune må ut av huset.

Fjellheim er et bygg som trenger renovering før det kan tas i bruk til innbyggertorg og bibliotek. Siste dag for biblioteket i Spydeberg blir fredag 27. mars 2020. Fra 1. april vil det bli mulig å få innlevert bøker, få hjelp til bestilling av bøker, samt enkle henvendelser som for eksempel utlevering av søppelsekker. Dette vil du få på Fjellheim på mandager fra kl. 15.00 – 19.00, tirsdager og torsdager kl. 12.00 – 16.00.  

Alle våre tjenester vil fortsatt kunne fås på de andre innbyggertorgene og bibliotekene i Indre Østfold kommune (Askim, Mysen, Skjønhaug og Tomter). Vi har også meråpne bibliotek i Askim og på Skjønhaug (tilgjengelig fra kl. 06.00 - 22.00 alle dager). 

Helsestasjon

Spydeberg og Hobøl helsestasjon flytter ut fra det gamle kommunehuset i Spydeberg og til Sanitetens Hus.

Ny besøksadresse er: Griniveien 14, 1820 Spydeberg. 

I forbindelse med flytteprosessen vil da helsestasjonen måtte stenge i perioden fredag 27. mars til og med fredag 3. april 2020. 

Innbyggere i Hobøl og Spydeberg er velkomne til å benytte våre helsestasjoner i Askim, Skjønhaug og Mysen mens flytting pågår.

Vi åpner igjen mandag 6. april. 

For å komme i kontakt med helsestasjonen, ta kontakt med innbyggertorget på telefon 69 68 10 00.