Bor det en kunstner i deg? Bli med på fotokonkurranse!

I april åpner vi en utendørs vandreutstilling for å markere den nye kommunen vår. Fem store montre skal ut på tur gjennom hele kommunen. Disse er på 170x150 cm, og du kan få ditt bilde presentert i et av disse!

Du kan delta med bilder i tre kategorier:
1. På kornet
2. Samhold
3. Mitt vakre hjemsted

Ta et bilde, sørg for at oppløsningen er god, og skriv en kort tilhørende tekst på maksimalt 20 ord. Post bildet på Facebook eller Instagram merket med #iovandreutstilling (Du må poste bildet med innstillingen "offentlig" og ha en åpen Instagramprofil, ellers ser vi ikke bildet ditt). Fristen er 15. mars.

Alle kan delta! Barnehager, skoler, foreninger, og innbyggere eller privatpersoner med tilknytning til kommunen vår. En jury plukker ut fem vinnere i hver kategori, og disse får trykket sitt bilde på aluminiumsplater som blir presentert for publikum. Hvert av de fem montrene har plass til tre bilder hver, så vandreutstilingen vil bestå av 15 bilder.

Lykke til!