Seniorkafé på en onsdag: Alex Rosén og Emil Solli-Tangen (fullbooket)

Alex Rosén og Emil Solli-Tangen synger og underholder. Under høsten Stjernekamp på NRK TV ble gutta gode venner, og fikk lyst til å gjøre mer sammen. Fullbooket med publikum, men vi sender direkte.

Klikk for stort bildeAlex Rosén alexrosen.no Klikk for stort bildeEmil Solli-Tangen Emil Solli-Tangen      
 

Dato
10. mars 2021
Tid
14:00 - 15:00
Sted
Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek

Vi har gleden av å tilby en ekstra seniorkafé denne våren, og det med publikum! Arrangeres av Indre Østfold kommune (kultur, innbyggertorg og bibliotek og Trøgstad Frivilligsentral).

Direktesending

Det er nå fullbooket for publikum, men vi sender også direkte. Obs: Direktesendingen blir ikke lagret, så kan kun ses direkte.  Se sendingen på facebook her

 

Ellers har vi også seniorkafé torsdag 11. mars, dagen etter. Meld deg gjerne på allerede nå: 

Påmelding til seniorkafe på Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek

Kun innbyggere i Indre Østfold kommune kan delta, jfr. gjeldende smittevernsregler. Kun innbyggere i Indre Østfold kommune kan delta, jfr. gjeldende smittevernsregler.
Bekreftelse sendes til oppgitt e-post, derfor anbefaler vi deg å registrere dette. Bekreftelse sendes til oppgitt e-post, derfor anbefaler vi deg å registrere dette.
Vi tar kontakt med deg dersom det vil bli endringer i arrangementet. Vi tar kontakt med deg dersom det vil bli endringer i arrangementet.
Fyll inn hvis du samtidig melder på en person til. For flere personer, vennligst send inn nytt skjema.Fyll inn hvis du samtidig melder på en person til. For flere personer, vennligst send inn nytt skjema.
Felt merket med * må fylles ut

 

Arrangør

Indre Østfold kommune

Kontakt

Kjersti Anett Bredeg Karlsrud