Høsten 2019 inviterte Indre Østfold kommune innbyggerne i de fem tidligere kommunene til å sende inn sine fotografier til bildekonkurransen "På kornet".

Resultatet er blitt denne vandreutstillingen som gjennom sommerhalvåret skal vises på fem forskjellige steder i Indre Østfold.

Nå er turen kommet til Tomter i gamle Hobøl kommune. Det vil bli satt opp 5 store montere med vinnerbildene på parkeringsplassen utenfor Galleri Art To Be og galleriet varter opp med litt ekstra godsaker til kaffen denne lørdagen!

Øystein Østre vil holde tale og klippe snor i forbindelse med åpningen, og alle vinnerne får en liten påskjønnelse.

Utstillingen er et ledd i markeringen av Indre Østfold kommunes etablering.

Vi har åpent tirsdager 12-19 og torsdager 11-16 hele sommeren.

Posten er åpen hver dag:

mandag, onsdag, torsdag og fredag 10-16. tirsdag 12-19 og lørdag 11-14.

Velkommen til Sommerles-kickoff fra Indre Østfoldbibliotekene! 📚👏

Selv om innbyggertorget og biblioteket er stengt er posten betjent alle dager. I tillegg tilbyr vi hjemlevering av bøker fra biblioteket.

Indre Østfoldbibliotekene samarbeider med frivilligsentralene om å levere bøker hjem til deg nå mens vi holder stengt. I samråd med kommuneoverlegen har vi utarbeidet rutiner for å utføre dette på en trygg måte.

For å begrense smitteomfanget av koronaviruset avlyser Innbyggertorg og bibliotek i Indre Østfold kommune alle våre arrangementer til og med uke 12 (lørdag 21.mars). Vi beklager ulempene dette medfører, og ber om forståelse for dette forebyggende tiltaket.

Informasjon om koronaviruset

Utstillingen "Uadressert reklame-ja takk" av Lise K. Almvik kan nå sees i Glasshuset.

Bilde av en person som sitter og skriver med en pc i fanget

Synes du det er vanskelig at nesten all kommunikasjon skjer digitalt? Sliter du med å logge deg inn, finne informasjon, levere en søknad på nett? Hos oss får du individuell digital veiledning.

På Tomter Innbyggertorg og bibliotek  har vi Drop in på mandager, bare å møte opp mellom kl 13 og 14.

Thor Gotaas gjestet mandag 28. januar Tomter for å holde et foredrag om norske utedoer, basert på hans nye bok med samme navn.

Mandag 6. januar åpnet alle fem innbyggertorg og bibliotek i Indre Østfold kommune. Det ble markert med kake, bobler, musikk og taler av kommunens ordfører og administrative ledelse.