Lytt

Viktig informasjon om koronavirus:

Rosende åpningstaler for både Trøgstad torg og Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek på åpningen lørdag 13. juni. 

Velkommen til en hyggelig markering på Skjønhaug. Trøgstad torg er nå åpnet og Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek har fått utvidede lokaler med saksbehandlerkontorer og mer boltreplass for deg som innbygger.

Velkommen til Sommerles-kickoff fra Indre Østfoldbibliotekene! 📚👏
 

Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek holder delvis åpent igjen. Tirsdager kl. 10-16 og onsdager kl. 12-19. Viktig å følge våre strenge smittevernsregler ved besøk. 

Indre Østfoldbibliotekene samarbeider med frivilligsentralene om å levere bøker hjem til deg nå mens vi holder stengt. I samråd med kommuneoverlegen har vi utarbeidet rutiner for å utføre dette på en trygg måte. 

Elever fra barneskolene i Trøgstad fikk en annerledes KRLE-time med buktaleren Chris Duwe torsdag 13. februar. 

    

At barn og eldre kan være venner, fikk Seniorkafé-publikummet på Skjønhaug erfare med en teaterforestilling som ble vist 6. februar. 

Trøgstads menigheter markerer Bibelens dag i en hel uke. De stiller ut Bibelens ulike utgaver på Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek fra 6.-14. februar. Daglig vil det også foregå enten høytlesning, sang og musikk, familieteater eller foredrag med Bibelen i fokus. Gratis og åpent for alle. 

Mandag 6. januar åpnet alle fem innbyggertorg og bibliotek i Indre Østfold kommune. Det ble markert med kake, bobler, musikk og taler av kommunens ordfører og administrative ledelse.