Vi har delvis åpnet for innlevering og utlån av bøker. Sommerlespremier kan hentes i bibliotekenes åpningstid, og også gjennom gitteret i Askim rådhus kl. 9.00-15.30 hver dag.

Rosende åpningstaler for både Trøgstad torg og Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek på åpningen lørdag 13. juni.

Sommerles er i gang, og det med et bang! Etter første døgn har over 3000 barn registrert seg i Viken! Bli med du også! Lurer du på hva slags premier man kan vinne i år? Bli med oss på skattejakt der vi leter etter årets sommerlespremier!

Våre innbyggertorg og bibliotek åpner gradvis opp igjen med mulighet for å låne og levere bøker. Publikums PC, Xbox, brettspill, aviser og tidsskrifter er foreløpig ikke tilgjengelig. Oppholdstiden er ti minutter per person, og hver avdeling har et begrenset antall samtidig besøkende. Se informasjon om de særskilte reglene ved inngangene.

Velkommen til en hyggelig markering på Skjønhaug. Trøgstad torg er nå åpnet og Skjønhaug innbyggertorg og bibliotek har fått utvidede lokaler med saksbehandlerkontorer og mer boltreplass for deg som innbygger.

Velkommen til Sommerles-kickoff fra Indre Østfoldbibliotekene! 📚👏

Mens vi holder stengt, er det likevel mulig å bestille bøker i vårt biblioteksystem, eller ved å sende oss en e-post. Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt der du kan hente selv, eller for å få bestillingen levert på døren av frivillige.

Indre Østfoldbibliotekene samarbeider med frivilligsentralene om å levere bøker hjem til deg nå mens vi holder stengt. I samråd med kommuneoverlegen har vi utarbeidet rutiner for å utføre dette på en trygg måte.

For å begrense smitteomfanget av koronaviruset avlyser Innbyggertorg og bibliotek i Indre Østfold kommune alle våre arrangementer til og med uke 12 (lørdag 21.mars). Vi beklager ulempene dette medfører, og ber om forståelse for dette forebyggende tiltaket.

Informasjon om koronaviruset

Chippendales, vondter og myk kjørestil. Forfatter og radioprogramleder Finn Bjelke og pensjonert bibliotekkonsulent Unni Breen Vinge hadde mange sære egenskaper til felles. De fant virkelig kjemien på bokbadet i Mysen torsdag 5. mars – til publikums fornøyelse.