Digital post fra Helse og velferd

Kommunalområdet Helse og velferd ved koordinering og inntak går over til digital utsendelse av vedtaksbrev fra 18. mai 2020.

Klikk for stort bildeDigital post benyttes av flere kommunalområder i kommunen, og kommunalområdet Helse og velferd tar i bruk denne løsningen på sine brev fra og med 18. mai.

Er du mottaker av denne tjenesten, får du brev i din digitale postkasse. Hvis du er pårørende eller verge og skal motta brev på vegne av andre, må du ta kontakt med oss da vi vil trenge ditt personnummer. Ta kontakt med oss på koordinering og inntak på telefon 69 68 10 00.

Hvis du ikke har opprettet en egen digital postkasse, så vil post gå via Altinn. Uåpnet digital post vil bli sendt ut på papir etter noen dager.

Lurer du på hva en digital postkasse er?

Digitale postkasser er en frivillig, sikker løsning for å motta og oppbevare viktig post digitalt, både fra private og offentlige virksomheter. Som innbygger kan du motta post gjennom Altinn eller digital postkasse: Digipost eller e-Boks.

Gå til Altinn

Du kan lese mer om Digipost og e-Boks og opprette din digitale postkasse her:

Gå til Velg digital postkasse

Postkassene er likestilte, og alle tre tilfredsstiller strenge krav til sikkerhet. Det er gratis å opprette og bruke postkassen, og du kan enkelt bytte postkasse senere hvis du ønsker det.

Vil du vite mer om digital postkasse?

Du finner mer informasjon om hvordan du registrer deg og hvordan du eventuelt reserverer deg mot å motta brev digitalt fra kommunen.

Les mer om digitale brev fra kommunen her